Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύπριος αντιστράτηγος κατά Ε.Ε.: Πού είναι η αλληλεγγύη σας στην Κύπρο;

Κύπριος αντιστράτηγος κατά Ε.Ε.: Πού είναι η αλληλεγγύη σας στην Κύπρο;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O Αρχηγός του ΓΕΕΦ (Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς) Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, προκάλεσε την προσοχή όλων των Ευρωπαίων στην τακτική σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) σε επίπεδο Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2019, στις Βρυξέλλες.

Ο Αντιστράτηγος Λεοντάρης, σύμφωνα με το www.miltaire.gr, τα είπε έξω από τα δόντια στους Ευρωπαίους, υπενθυμίζοντας τους μια λέξη: Αλληλεγγύη.

Αφορμή που δόθηκε στο Στρατηγό Λεοντάρη να υπενθυμίσει για μία ακόμα φορά την ανάγκη για έμπρακτη αλληλεγγύη μεταξύ των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν η μη παρακολούθηση μιας προγραμματισμένης εκπαίδευσης ενός Κύπριου Αξιωματικού- ο οποίος υπηρετεί στο Στρατιωτικό επιτελείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης – στο Νατοϊκό κέντρο εκπαίδευσης στο Oberammergau.

Το οξύμωρο στην υπόθεση είναι ότι την εκπαίδευση θα την παρακολουθούσε ως μέλος του Στρατιωτικού Επιτελείου της ΕΕ και όχι ως Κύπριος Αξιωματικός.

Ο Αξιωματικός είχε γίνει δεκτός αλλά μόλις άρχισε να παρακολουθεί την εκπαίδευση, τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να φύγει! Γιατί; Ποιοι ενοχλήθηκαν;

Ουδείς τόλμησε να εξηγήσει στον Α/ΓΕΕΦ τι συνέβη, αλλά ο ίδιος έχει τις πληροφορίες του.

Σχετικά άρθρα