Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Ο Μάικ Πενς είναι ο άνθρωπος μου, ο φίλος μου

Τραμπ: Ο Μάικ Πενς είναι ο άνθρωπος μου, ο φίλος μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάικ Πενς, Νίκι Χάλεϊ, Ντόναλντ Τραμπ,

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι μένει πιστός στο πρόσωπο του Μάικ Πενς ως υποψηφίου αντιπροέδρου του στις εκλογές του 2020, αντικρούοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν περί αντικατάστασής του.

Βάσει της φημολογίας που διακινείται, ο Τραμπ σκεφτόταν να αντικαταστήσει τον Πενς με την πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ.

Αυτές οι φήμες συνεχίζονταν για πολύ καιρό, αφότου οι Τραμπ και Πενς ανακοίνωσαν επίσημα ότι κατεβαίνουν μαζί στις εκλογές του 2020.

«Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο φίλος μου» σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Fox News, ενώ έσπευσε να εξάρει τη Χάλεϊ επιμένοντας ότι και εκείνη θα «εμπλακεί».

Η Νίκι Χάλεϊ παραιτήθηκε από τη θέση της πρέσβειρας τον περασμένο χρόνο κι έκτοτε έγραψε ένα βιβλίο, όπου απέφυγε να ασκήσει κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ, αν και άφησε να εννοηθεί ότι οι δυο τους δεν συμφωνούσαν πάντα.

Από την άλλη, ο Ντόναλντ Τραμπ απέφυγε να επιβεβαιώσει εάν ο νυν υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα και θα θέσει υποψηφιότητα για μια έδρα στη Γερουσία, από το Κάνσας, τη γενέτειρά του.

Ο μεγιστάνας περιορίστηκε να πει ότι ο Πομπέο θα εκλεγόταν με άνεση, εάν έθετε υποψηφιότητα κι ότι ενδεχομένως θα το σκεφτόταν, εάν πίστευε ότι υπήρχε περίπτωση οι Ρεπουμπλικανοί να χάσουν εκεί.

Παρακολουθήστε ή εγγραφείτε στη ροή ειδήσεων του TRIBUNE στα Google News πατώντας ΕΔΩ για να μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο και «κλικάρετε» πάνω στο αστεράκι

Σχετικά άρθρα