Ισλαμικό ΚράτοςΑρμενία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το… τερμάτισε ο Ερντογάν: Δεν εισέβαλε στη Συρία για το πετρέλαιο αλλά για τους ανθρώπους

Το… τερμάτισε ο Ερντογάν: Δεν εισέβαλε στη Συρία για το πετρέλαιο αλλά για τους ανθρώπους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον… ανθρωπιστικό λόγο των τουρκικών εισβολών στη Συρία εξήγησε τη Δευτέρα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας ότι ο λόγος της τουρκικής παρουσίας στηn όμορη χώρα είναι για την προστασία των ανθρώπων εκεί κι όχι για τα πετρέλαιά της, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Σίγμα, Μαρία Ζαχαράκη.

«Κάποιοι μοιράζονται το πετρέλαιο. Μας το πρότειναν κι εμάς.

»Αλλά τους είπαμε ότι εμάς δεν μας νοιάζει το πετρέλαιο, μόνο ο άνθρωπος», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη 2η Διεθνή Διάσκεψη Διαμεσολάβησης στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία κατάφερε να παραμένει όρθια και να αυξάνει τη δύναμή της, παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τις οικονομικές παγίδες που έχουν στηθεί κατά της χώρας του.

«Εκείνοι που παίζουν σήμερα θέατρο περί ελευθερίας και ευημερίας πίσω από τα τείχη που έχουν χτίσει, θα καταλάβουν τί νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι όταν αύριο γκρεμιστούν στο κεφάλι τους τα γυάλινα παλάτια τους» ανέφερε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία είναι η χώρα που έχει παράσχει τη μεγαλύτερη στήριξη στις υπανάπτυκτες χώρες και τους πρόσφυγες.

Σχετικά άρθρα