Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές έσφαξαν 80 Γιαζίντι και πήραν τις γυναίκες τους σκλάβες

Τζιχαντιστές έσφαξαν 80 Γιαζίντι και πήραν τις γυναίκες τους σκλάβες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γιαζίντι, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Τζιχαντιστές,

Μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους σφαγίασαν 80 άνδρες Γιαζίντι και πήραν σκλάβες τις γυναίκες και τα παιδιά τους το απόγευμα του Σαββάτου.

Το νέο αυτό αποτρόπαιο έγκλημα έρχεται την επόμενη της δήλωσης του Μπάρακ Ομπάμα, την Παρασκευή, ότι οι Γιαζίντι έκρινε ότι πλέον δεν κινδυνεύουν και επιβεβαιώνει πλήρως προηγούμενη ανάρτησή μας, στην οποία είχαμε παραθέσει μήνυμα στο twitter βρετανικής καταγωγής τζιχαντιστή, ότι «Οι άπιστοι φοβούνται ότι θα σφάξουμε τους Γιαζίντι, αλλά το μονοπάτι της πίστης μας είναι ξεκάθαρο ότι θα σφάξουμε τους άνδρες και θα πάρουμε τις γυναίκες και τα παιδιά τους για σκλάβους, στο όνομα του Αλλάχ».

Η σφαγή συνέβη σε χωριό των Γιαζίντι στο κουρδικό βόρειο Ιράκ. Όπως είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Κούρδος αξιωματούχος Χοσιάρ Ζεμπαρί, «έφτασαν με οχήματα και ξεκίνησαν να σκοτώνουν σήμερα το απόγευμα. Πιστεύουμε ότι τους σκότωσαν λόγω της θρησκείας τους. Αλλαξοπιστείτε ή πεθαίνετε». Οι γυναίκες και τα παιδιά των νεκρών απήχθησαν, σκλάβοι στις ορέξεις των αιμοσταγών ισλαμιστών φονιάδων!

Σύμφωνα με μαρτυρίες χωρικών που κατάφεραν να ξεφύγουν από το λουτρό αίματος, η σφαγή διήρκησε περίπου μια ώρα. Είχε προηγηθεί προειδοποίηση από τους τζιχαντιστές προς τους Γιαζίντι να εξισλαμιστούν. Οι Γιαζίντι επέλεξαν να κρατήσουν τη θρησκεία τους και το πλήρωσαν οι άνδρες με τις ζωές τους και οι γυναίκες και τα παιδιά με τη σκλαβιά.

Δεν είναι το πρώτο τέτοιο έγκλημα που διαπράττουν τα ισλαμικά τέρατα. Διαβάστε σχετικά:
1. Έγδυσαν όλες τις γυναίκες των Γιαζίντι κι εκτέλεσαν τους άνδρες
2. Οι τζιχαντιστές έχουν περικυκλώσει χωριό και θα τους σφάξουν εάν δεν εξισλαμιστούν
3. 300 οικογένειες Γιαζίντι θα σφαγιαστούν εάν δεν εξισλαμιστούν

Σχετικά άρθρα