Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πάτωσε» το ντιμπέιτ των πέντε πολιτικών αρχηγών στην Ισπανία

«Πάτωσε» το ντιμπέιτ των πέντε πολιτικών αρχηγών στην Ισπανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ισπανία, Ντιμπέιτ (Τηλεμαχία), Πάμπλο Ιγκλέσιας, Πέδρο Σάντσεθ,

Την προσεχή Κυριακή οι Ισπανοί ψηφίζουν για κυβέρνηση για τέταρτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και από ότι φάνηκε από την τηλεθέαση του debate της Δευτέρας, το ενδιαφέρον τους έχει μειωθεί αισθητά.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του υπηρεσιακού πρωθυπουργού και ηγέτη των Σοσιαλιστών Πέδρο Σάντσεθ, του επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος Πάμπλο Κασάδο, του προέδρου των Πολιτών Αλμπερτ Ριβέρα, του επικεφαλής των Ποδέμος, Πάμπλο Ιγκλέσιας και του ηγέτη του Vox Σαντιάγο Αμπασκάλ ήταν αφενός ιδιαίτερη βαρετή και αφετέρου «έγραψε» χαμηλά, για τα δεδομένα ενός τέτοιου γεγονότος, νούμερα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το debate παρακολούθησαν σαφώς λιγότεροι τηλεθεατές σε σχέση με τα δύο debate του προηγούμενου Απριλίου.

Επίσης, η μάχη της Δευτέρας δεν μπήκε στις 10 πρώτες όλων των εποχών.

Φαβορί για την εκλογική μάχη της Κυριακής φέρεται να είναι ο Πέδρο Σάντσεθ και το Σοσιαλιστικό Κόμμα, ωστόσο θα είναι απίθανο να εξασφαλιστεί αυτοδυναμία.

Ο Σάντσεθ ξεκαθάρισε και τη Δευτέρα ότι δεν επιθυμεί συνεργασία με κανέναν και ότι προτιμά να κυβερνήσει μόνος του ακόμα και με την ανοχή των υπόλοιπων.

Σχετικά άρθρα