Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

83χρονη βιάστηκε από 59χρονο που προσέλαβε για να την φροντίζει

83χρονη βιάστηκε από 59χρονο που προσέλαβε για να την φροντίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Βιασμός, Μελβούρνη,

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε 83χρονη γυναίκα στα χέρια 59χρονου, τον οποίο προσέλαβε για να φροντίζει την ίδια και τον καθηλωμένο σε αναπηρικό καρότσι σύζυγό της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο άνδρας, αφού έβγαλε τον υπερήλικα σύζυγό της από το δωμάτιό τους, τη βίασε και, κατόπιν, το έβαλε στα πόδια.

Η 83χρονη, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, από τα οποία απέκτησε οκτώ εγγόνια, ζει μαζί με τον επί 60 ολόκληρα χρόνια σύζυγό της στο σπίτι τους στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Αντιμετωπίζουν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά, επειδή δεν ήθελαν να πάνε σε οίκο ευγηρίας, προσέλαβαν από την ιδιωτική εταιρία Omni-Care τον 59χρονο, εξειδικευμένο στη φροντίδα ηλικιωμένων, Σάιμον Προντάνοβιτς για να τους προσέχει στο σπίτι.

Ο Προντάνοβιτς είχε αναλάβει κυρίως τη φροντίδα του συζύγου της 83χρονης, αλλά ενίοτε έδινε και στην ίδια τα φάρμακά της.

Ώσπου, καποια μέρα όπου η 83χρονη του ζήτησε να της δώσει τα χάπια της, ο 59χρονος τοποθέτησε τον σύζυγο στο καροτσάκι και τον οδήγησε έξω από το δωμάτιο. Επέστρεψε, κατόπιν, στο δωμάτιο και τη βίασε!

Ο Προντάνοβιτς κινδυνεύει με κάθειρξη 25 ετών, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος, όταν τον ανέκρινε η αστυνομία, αρνήθηκε το βιασμό, καθώς στο σώμα της ηλικιωμένης βρέθηκε DNA του.

Σχετικά άρθρα