Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Αμερικανοί πήραν μαζί τους τον διαμελισμένο Μπαγκντάντι

Οι Αμερικανοί πήραν μαζί τους τον διαμελισμένο Μπαγκντάντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιντλίμπ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,

Ο Άμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι ανατινάχτηκε για να μη πιαστεί ζωντανός. Ο Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο, άφησε να εννοηθεί ότι οι Αμερικανοί πήραν κομμάτια του -αφού διαμελίστηκε- μαζί τους.

Τζιχαντιστής οπλαρχηγός από την περιοχή της Ιντλίμπ, που επικαλείται το Reuters, λέει ότι οι Αμερικανοί πήραν ό,τι σώθηκε από το πτώμα του Μπαγκντάντι.

Τα πτώματα τριών ανδρών και τριών γυναικών βρέθηκαν στον τόπο της επιδρομής που είχε στόχο τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους δήλωσε ο οπλαρχηγός μιας τζιχαντιστικής οργάνωσης στην περιοχή της Ιντλίμπ, προσθέτοντας ότι οι αμερικανικές δυνάμεις πήραν μαζί τους το πτώμα του Άμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.

Ο ίδιος οπλαρχηγός δήλωσε πως οι επιτιθέμενες δυνάμεις πήραν μαζί τους και ένα δεύτερο πτώμα, που πιστεύεται πως είναι του υπαρχηγού του Μπαγκντάντι.

Σχετικά άρθρα