Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

30χρονη καθηγήτρια κεράτωνε τον άντρα της με μαθητή της

30χρονη καθηγήτρια κεράτωνε τον άντρα της με μαθητή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Νότια Αφρική, Σεξουαλική Αποπλάνηση,

Μία καθηγήτρια σε επιφανές οικοτροφείο στη Νότια Αφρική, που στο παρελθόν ήταν και μοντέλο, παραιτήθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσε με την αποκάλυψη ότι διατηρούσε σεξουαλική σχέση με έναν 18χρονο μαθητή της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 30χρονη Φιόνα Βιότι, που παντρεύτηκε πριν από 13 μήνες τον αγαπημένο της, παραιτήθηκε λίγο πριν ένας 18χρονος μαθητής αποκαλύψει ότι είχε μία παράφορη ερωτική σχέση μαζί της.

Ο μαθητής υποστήριξε ότι αρχικά συνήψε συναινετική σχέση μαζί της αλλά όταν προσπάθησε να θέσει τέλος, εκείνη έγινε αυταρχική ώσπου αυτός δεν άντεξε και αποκάλυψε το γεγονός στους γονείς του που κάλεσαν δικηγόρο.

Η διοίκηση του οικοτροφείου κάλεσε δικό της δικηγόρο να ερευνήσει τους ισχυρισμούς σχετικά με τη Φιόνα, ανιψιά του πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας ράγκμπι, Νικ Μάλετ ενώ η ίδια προπονούσε και την ομάδα πόλο.

Οι φήμες τη θέλουν να διατηρούσε σειρά σχέσεων με αγόρια εδώ και έξι χρόνια, ενώ πλέον 40 νυν και πρώην μαθητές που πέρασαν σ’ αυτό το διάστημα από το οικοτροφείο θα ανακριθούν σχετικά με τη δράση της καθηγήτριας.

Εικάζεται ότι σειρά βίντεο που εκθέτουν τη Βιότι όπου απεικονίζεται να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις έχουν διαρρεύσει ανάμεσα στα αγόρια και έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Οι δικηγόροι της προειδοποίησαν ότι το περιεχόμενο αναρτήθηκε χωρίς την άδειά της και ως εκ τούτου η πράξη είναι παράνομη.

Το σχολείο ανακοίνωσε ότι διενεργεί έρευνα για τα παραπτώματα πρώην καθηγήτριας και υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να θεωρείται ότι η δράση της είχε επηρεάσει πολλά αγόρια στο πέρασμα των χρόνων.Δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες.

Η Βιότι είναι πλέον σε διάσταση με τον επί 13 μήνες σύζυγό της μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

Όπως τόνισε ένας γονιός σχετικά με τον μαθητή που αποκάλυψε την ανάρμοστη σχέση τους: Aρχικά ήτα πρόθυμος συμμέτοχος σ’ αυτό αλλά μετά έγινε θύμα και δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Η καθηγήτρια άρχισε να του στέλνει μηνύματα να πάει στο σπίτι της στις εγκαταστάσεις και έτσι ξεκίνησε αλλά έφθασε σε ένα σημείο που πλέον ήταν αρκετό.

Δεν τον άφηνε να ξεφύγει και έτσι απευθύνθηκε στους γονείς του για βοήθεια και αυτοί πήγαν στον διευθυντή κι έτσι αποκαλύφθηκαν όλα.

Δεν απαγγέλλονται ποινικές ευθύνες καθώς ο μαθητής είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από την προβλεπόμενη ηλικία για νόμιμη σεξουαλική σχέση.

Η Βιότι φέρεται να κρύβεται στο σπίτι του πατέρα της επίσης καθηγητή ιστορίας στο ίδιο σχολείο στο Κέιπ Τάουν.

Πρώην μαθητής τάχθηκε στο πλευρό της πρώην καθηγήτριάς του τονίζοντας: Όλα τα αγόρια στο σχολείο ήταν συνεπαρμένα από τη Φιόνα αφού έμοιαζε με supermodel.

Σχετικά άρθρα