Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Χεζμπολάχ απαντά γιατί δεν έχει επιτεθεί στο Ισραήλ

Η Χεζμπολάχ απαντά γιατί δεν έχει επιτεθεί στο Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Συρία, Τζιχαντιστές, Χάσαν Νασράλα, Χεζμπολάχ,

Άμεση ήταν η αντίδραση της Χεζμπολάχ, στην άποψη ότι δεν στάθηκε στο πλευρό των Παλαιστινίων την προηγούμενη περίοδο επειδή είναι απασχολημένη με το πόλεμο κατά των τζιχαντιστών στη Συρία.

Ο γενικός γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χάσαν Νασράλα, δήλωσε ότι η αντίσταση είναι έτοιμη να πολεμήσει τον ισραηλινό εχθρό ανά πάσα στιγμή και δεν έχει επηρεαστεί αυτή της η δυνατότητα από την εμπλοκή της στον πόλεμο με τη Συρία.

“Δεν έχει επηρεάσει το οπλοστάσιό μας και τα σχέδια μας να συγκρουστούμε με τους σιωνιστές” και συνέχισε με νόημα σε συνέντευξη που έδωσε στη λιβανέζικη καθημερινή εφημερίδα al-Akhbar: “Όπως υπερασπιζόμαστε τα νότια σύνορά μας (σ.σ. με το Ισραήλ), έτσι ακριβώς υπερασπιζόμαστε και τα σύνορά μας με τη Συρία”.

“Πολλοί που είχαν εναντιωθεί στην εμπλοκή μας στη Συρία τώρα αλλάζουν τη στάση τους”, είπε και ακόμα ότι “το κόμμα μας είναι ένα κίνημα αντίστασης”.

Σχετικά άρθρα