Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι επιτίθενται στο νοσοκομείο της Ρας Αλ Αΐν – Φόβος για σφαγή των τραυματιών

Οι Τούρκοι επιτίθενται στο νοσοκομείο της Ρας Αλ Αΐν – Φόβος για σφαγή των τραυματιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Ρας Αλ Αΐν, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Συριακός Εθνικός Στρατός (Αλ Τζαΐς Αλ Ουατάνι Ας Σούρι), Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Ο τουρκικός στρατός και οι τζιχαντιστές μισθοφόροι του επιτίθενται διαρκώς στο νοσοκομείο της Ρας Αλ Αΐν (Σερεκανίγιε), το οποίο είναι ασφυκτικά γεμάτο με τραυματίες.

Στρατιώτες των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, όπως μεταδίδουν τοπικές πηγές, καταφέρνουν να αποκρούουν τις επιθέσεις.

Το νοσοκομείο έχει γίνει στόχος των εισβολέων εδώ και τρεις ημέρες.

Ανταποκριτής του κουρδικού πρακτορείου ειδήσεων ANHA μετέδωσε ότι ο τουρκικός στρατός και οι μισθοφόροι του βομβαρδίσουν το κέντρο της πόλης και το νοσοκομείο με βαρύ πυροβολικό.

Στην κεντρική φωτογραφία, Κούρδοι στρατιώτες που υπερασπίζονται τη Ρας Αλ Αΐν.

Είναι καλυμμένοι από σκόνη από τους συνεχείς βομβαρδισμούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί, του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu, βλέπετε τους μισθοφόρους της Τουρκίας να μάχονται.

Σύμφωνα με το Anadolu, οι φιλότουρκοι τζιχαντιστές απέχουν 460 μέτρα από το κέντρο της πόλης:

Πολεμικός χάρτης:

Με κίτρινο χρώμα οι περιοχές που ελέγχουν οι SDF και με μοβ οι Τούρκοι και οι τζιχαντιστές τους. Με κόκκινη βούλα σημειωμένη η θέση του νοσοκομείου της πόλης. Όπως βλέπετε, η Ρας Αλ Αΐν είναι μια ακόμα παραμεθόρια συροκουδική πόλη.

Σχετικά άρθρα