Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νάνσι Πελόσι: «Ο Τραμπ έτρεμε» μετά την ανταρσία 129 Ρεπουμπλικανών βουλευτών για τη Συρία

Νάνσι Πελόσι: «Ο Τραμπ έτρεμε» μετά την ανταρσία 129 Ρεπουμπλικανών βουλευτών για τη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Αντιπροσώπων (ΗΠΑ), Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Νάνσι Πελόσι, Ντόναλντ Τραμπ, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Η Πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής, Νάνσι Πελόσι, δήλωσε την Τετάρτη ότι ο Πρόεδρος Τράμπ είχε μία προβληματική συμπεριφορά κατά τη συνάντηση με τους Αμερικανούς νομοθέτες και η αντιπροσωπεία των Δημοκρατικών αποχώρησε.

Η κ. Πελόσι είπε επίσης:

«Είμαι βαθύτατα ανήσυχη για το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος ακύρωσε μια απόρρητη ενημέρωση όλων των μελών σχετικά με την επικίνδυνη κατάσταση που προκάλεσε ο Πρόεδρος στη Συρία, αρνούμενος στο Κογκρέσο το δικαίωμά του να ενημερώνεται καθώς λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με την εθνική μας ασφάλεια».

Η κ. Πελόσι ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ «έτρεμε» κατά τη διάρκεια της συνάντησης από την ψηφοφορία της Βουλής, που καταδίκασε τη στρατιωτική αποχώρησή του από τη Συρία – μια ψηφοφορία στην οποία περιλαμβάνονται περισσότεροι από 120 Ρεπουμπλικανοί που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου.

«Ήταν προσβλητικός, ιδιαίτερα στην Πρόεδρο», δήλωσε ο γερουσιαστής Σούμερ μετά τη συνάντηση των ηγετών του Δημοκρατικού Κόμματος με τον πρόεδρο Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

«Έχουμε προσβληθεί, βαθιά», δήλωσε ο βουλευτής Στένι Χόβερ.

«Ποτέ δεν έχω δει έναν πρόεδρο να μεταχειρίζεται τόσο αδιανόητα έναν συνεκτικό κλάδο της κυβέρνησης».

Σχετικά άρθρα