Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ αποφασισμένος να προχωρήσει τις κυρώσεις της Γερουσίας στην Τουρκία

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ αποφασισμένος να προχωρήσει τις κυρώσεις της Γερουσίας στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Κρις Βαν Χόλεν, Λίντσεϊ Γκράχαμ, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Το Γραφείο του γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, Ρεπουμπλικάνος και πολιτικός φίλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει η διαδικασία για την επίτευξη πιο σκληρών κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας. Η ανακοίνωση θα γίνει την Τετάρτη.

Ο κ. Γκράχαμ έχει συνασπιστεί με τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Κρίστοφερ Βαν Χόλεν (δεν είναι πρώτη φορά που συμπορεύονται οι δυο τους σε εθνικά θέματα), και έχουν καταλήξει σε ένα πολύ ισχυρό κείμενο, που σίγουρα θα φέρει την Τουρκία και τον πρόεδρό της σε πολύ κακή θέση.

Ο γερουσιαστής αρχικά είδε δείξει να πείθεται από τον πρόεδρο Τραμπ και είχε αποφασίσει να περιμένει για να δώσει μία ευκαιρία στη διαπραγματευτική προσπάθεια του αντιπροέδρου Μάικ Πενς.

Στη συνέχεια κάτι άλλαξε και εξερχόμενος του γραφείου του δήλωσε ότι προχωρεί κανονικά με τις κυρώσεις.

Ο εκπρόσωπος του γερουσιαστή Κέβιν Πίσοπ έγραψε ότι ο κ. Γκράχαμ υποστηρίζει με τον κ. Βαν Χόλεν κυρώσεις με νομοσχέδιο.

Σχετικά άρθρα