Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η 19χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από Ισραηλινούς είχε πάρει κοκαΐνη

Η 19χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από Ισραηλινούς είχε πάρει κοκαΐνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Νάπα, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Κοκαΐνη, Κύπρος, Ναρκωτικά, Τουρίστες,

Ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη ανιχνεύτηκε στο αίμα της 19χρονης Βρετανίδας μετά από αναλύσεις που αφορούσαν το επίμαχο βράδυ, όπου κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα της Κύπρου, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.com.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το επίμαχο βίντεο του ομαδικού βιασμού είναι διάρκειας 27 δευτερολέπτων και εκεί η νεαρή απεικονίζεται να έχει σεξουαλική επαφή με την θέλησή της με έναν εκ των 12 Ισραηλινών.

Αυτό ανέφερε ο μάρτυρας κατηγορίας και ανακριτής του ΤΑΕ Αμμοχώστου, που κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε, ότι στο συγκεκριμένο βίντεο διακρίνονται δύο άλλοι Ισραηλινοί να εισέρχονται στο δωμάτιο την ώρα της επαφής των δυο, η νεαρή να τους αντιλαμβάνεται και ακολούθως ο Ισραηλινός να τους λέει κάτι και αυτοί να αποχωρούν από το δωμάτιο.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα, μεταξύ άλλων, κατέθεσε μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος είναι μέλος του δικανικού εργαστηρίου.

Ο μάρτυρας κατέθεσε την τελική του έκθεση, ενώ παρέδωσε επίσης λίστα με το περιεχόμενο στα κινητά των Ισραηλινών.

Προηγουμένως, ο μάρτυρας ανέφερε, ότι η 19χρονη δήλωσε στους ανακριτές, ότι σε ηλικία 13 ετών υπέστη βιασμό από συγγενικό της πρόσωπο, πράγμα για το οποίο δεν προέβη ποτέ σε καταγγελία στις Αρχές.

Όπως ανέφερε, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με τους Ισραηλινούς, που έγινε με τη θέλησή της κατά τον μάρτυρα, αντιλήφθηκε την οπτικογράφηση.

Σχετικά άρθρα