Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ προανήγγειλε ότι έρχεται μεγάλη καταστροφή στην Τουρκία

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ προανήγγειλε ότι έρχεται μεγάλη καταστροφή στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κουρδιστάν, Κούρδοι, Λίντσεϊ Γκράχαμ, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τουρκία,

«Η ημέρα της αναμέτρησης με την Τουρκία έρχεται για την εξωφρενική της επίθεση εναντίον των Κούρδων της Συρίας», έγραψε στο Twitter κοντά στα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας), ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Διευθύνω την προσπάθεια στο Κογκρέσο να συνεργαστούμε με τον Πρόεδρο Τραμπ σχετικά με τις πιο αυστηρές κυρώσεις, ακόμα και από τις κυρώσεις του Ιράν.

»Η κακοτυχία της Τουρκίας στη Συρία, εάν αφεθεί ανεξέλεγκτη, θα αποσταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή όσο και το Ιράν – εις βάρος των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων μας», είπε.

Λίγο αργότερα, με νέο tweet, ενημέρωσε ότι μίλησε με τον Πρόεδρο Τραμπ.

«Χαιρετίζω την απόφασή του να συνεργαστεί με το Κογκρέσο για να σταματήσει την επιθετικότητα των Τουρκών στη Συρία, με την επιβολή αυστηρών οικονομικών κυρώσεων».

Όπως τόνισε, αυτή η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ θα αλλάξει το παιχνίδι εις βάρος της Τουρκίας.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσουμε την αιματοχυσία και να σταθεροποιήσουμε τη βορειοανατολική Συρία για να αποτρέψουμε την επανεμφάνιση του ISIS και την άνοδο του Ιράν», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα