Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκικά ψέμματα – Δεν έχουν καταλάβει την Τελ Αμπιάντ (φωτο-χάρτης)

Τουρκικά ψέμματα – Δεν έχουν καταλάβει την Τελ Αμπιάντ (φωτο-χάρτης)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Ρας Αλ Αΐν, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Συριακός Εθνικός Στρατός (Αλ Τζαΐς Αλ Ουατάνι Ας Σούρι), Τελ Αμπιάντ, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Οι Τούρκοι έλεγαν ψέμματα το Σάββατο ότι κατέλαβαν την πόλη Ρας Αλ Αΐν, όλα τα διεθνή πρακτορεία μετέδιδαν το ψέμα, μόνο το TRIBUNE το διέψευσε, την Κυριακή έγινε γνωστό ότι αποκρούστηκαν.

Ακολουθώντας την ίδια προπαγάνδα διασποράς ψευδών ειδήσεων στρατιωτικών επιτυχιών, την Κυριακή οι Τούρκοι ισχυρίστηκαν ότι κατέλαβαν την Τελ Αμπιάντ.

Δημοσίευσαν μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες.

Μόνο που οι φωτογραφίες αυτές είναι από προάστια, έξω από την πόλη, στα οποία έχουν προωθηθεί οι τζιχαντιστικές συμμορίες μισθοφόρων του Ερντογάν.

Μιντιακοί ακτιβιστές εντόπισαν που ακριβώς βρίσκονται οι εισβολείς.

Τα πλαίσια στη φωτογραφία, ανάλογα το χρώμα του περιγράμματος, αντιστοιχούν στον χάρτη που ακολουθεί.

Οι Τούρκοι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν καταφέρει να καταλάβουν καμία συροκουρδική παραμεθόρια πόλη.

Πολεμικός χάρτης:

Με μοβ χρώμα απεικονίζεται η τουρκική εισβολή. Με κίτρινο τα εδάφη που ελέγχουν οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF). Με μαύρα γράμματα οι παραμεθόριες συροκουρδικές πόλεις και με κόκκινα γράμματα οι παραμεθόριες τουρκοκουρδικές πόλεις, που βρίσκονται ακριβώς στην άλλη πλευρά των συνόρων. Η Τελ Αμπιάντ είναι «ζωσμένη» από εισβολείς αλλά δεν έχει αλωθεί.

Σχετικά άρθρα