Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλος με τον Τραμπ ο Ρόμπερτ ντε Νίρο: Πουλάει τις ζωές των Κούρδων για ένα γ@@@ένο ξενοδοχείο

Έξαλλος με τον Τραμπ ο Ρόμπερτ ντε Νίρο: Πουλάει τις ζωές των Κούρδων για ένα γ@@@ένο ξενοδοχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιβάνκα Τραμπ, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Κωνσταντινούπολη, Ντόναλντ Τραμπ, Ξενοδοχεία, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Πυρά εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, με αφορμή τη στάση των ΗΠΑ στην τουρκική εισβολή στη βόρεια Συρία.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο με τον Αμερικανό Πρόεδρο και την κόρη του, Ιβάνκα, από τα εγκαίνια του Trump Tower στην Τουρκία, γράφοντας:

«Ας το πω δυνατά και καθαρά: Ο Τραμπ πουλάει τις ζωές των Κούρδων για ένα γαμ@@@μένο ξενοδοχείο!»

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα Washington Post στις 7/10, έγραψε ότι ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πει στον Στίβεν Μπάνον τον Δεκέμβριο του 2015 «έχω μία μικρή σύγκρουση συμφερόντων, γιατί έχω ένα σημαντικό κτήριο στην Κωνσταντινούπολη και πρόκειται για μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιχείρηση.

»Είναι οι Πύργοι Τραμπ και είναι δύο πύργοι αντί για έναν, όχι ένας, όπως συνήθως, αλλά δύο».

Ο Μπάνον τον ρώτησε για το πώς θα καθησυχάσει τις ανησυχίες για τη σύγκρουση συμφερόντων, λαμβάνοντας μία αόριστη απάντηση.

Πάντως όταν είχαν εγκαινιαστεί οι πύργοι Τραμπ στην Κωνσταντινούπολη το 2012, η κόρη του είχε ευχαριστήσει δημοσίως τον τότε Τούρκο πρωθυπουργό, νυν πρόεδρο Ερντογάν, για την παρουσία του.

Αυτή η φιλία, αναφέρει η Washington Post, είχε την κορυφαία στιγμή της, όταν ο Τραμπ έδωσε το πράσινο φως για την επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία.

Σχετικά άρθρα