Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκροί 79 Κούρδοι στρατιώτες και 49 τζιχαντιστές μισθοφόροι της Τουρκίας

Νεκροί 79 Κούρδοι στρατιώτες και 49 τζιχαντιστές μισθοφόροι της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Συριακός Εθνικός Στρατός (Αλ Τζαΐς Αλ Ουατάνι Ας Σούρι), Τελ Αμπιάντ, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Μπορεί η Τουρκία να μετρά «εκατοντάδες» εξουδετερώσεις Κούρδων στρατιωτών των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), ως αποτέλεσμα της εισβολής της στο συριακό Κουρδιστάν, ωστόσο, οι πραγματικές απώλειες πρέπει να πλησιάζουν στους αριθμούς που μετέδωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο, από την αρχή της τουρκικής εισβολής το απόγευμα της Τετάρτης έχουν σκοτωθεί 74 Κούρδοι στρατιώτες των SDF.

Οι περισσότεροι έπεσαν μαχόμενοι υπέρ εστιών στην περιοχή της πόλης Τελ Αμπιάντ.

Ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντουλραχμάν δήλωσε επίσης ότι από την Τετάρτη που ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση έχουν σκοτωθεί και 49 τζιχαντιστές από τις συμμορίες ισλαμιστών μισθοφόρων που υποστηρίζονται από την Τουρκία.

Ο αριθμός των νεκρών αμάχων στη Συρία αυξήθηκε στους 20 ύστερα από το θάνατο δύο ανθρώπων στην πόλη Καμισλί, δήλωσε ο ίδιος.

Οι περισσότεροι από τους αμάχους έχουν σκοτωθεί στη μεθοριακή πόλη του Τελ Αμπιάντ.

Σχετικά άρθρα