Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φελίπε Μάσα: “Είδα τον Σουμάχερ, έδειχνε σα να κοιμάται…”

Φελίπε Μάσα: “Είδα τον Σουμάχερ, έδειχνε σα να κοιμάται…”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μίκαελ Σουμάχερ, Φελίπε Μάσα,

Για την επίσκεψή του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε στον βραζιλιάνικο Τύπο, ο φίλος και πρώην συναγωνιστής του “Σούμι” στη Ferrari, Φελίπε Μάσα.

«Πήγα να τον δω πριν από μερικές ημέρες. Έμεινα πολύ ώρα στο πλευρό του και ένιωθα καλά που ήμουν εκεί, στο πλάι του. Έδειχνε σαν να κοιμάται, όπως κοιμάται ο οποιοσδήποτε από εμάς. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να ξυπνήσει σύντομα και να αναρρώσει πλήρως», δήλωσε ο Μάσα, ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν δει τον Σουμάχερ από κοντά, μετά το ατύχημα που είχε σε πίστα σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ στις Γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, o επτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 ξεπέρασε την πνευμονία και πλέον συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία αφύπνισης του, η οποία θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο από τον αρχικό σχεδιασμό.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Σούμι είναι πλέον ευάλωτος σε τέτοιου είδους λοιμώξεις του αναπνευστικού, οι οποίες είναι και ο μεγαλύτερος φόβος των θεραπόντων ιατρών. Το ανοσοποιητικό του πρωταθλητή είναι ιδιαίτερα εξασθενημένο και το ξύπνημά του από το τεχνητό κώμα είναι πλέον επιβεβλημένο για να προχωρήσουν οι ιατροί στην επόμενη φάση της θεραπείας.

Παράλληλα, ανησυχία προκαλούν οι πολλές ημέρες ακινησίας του Σουμάχερ που πιθανόν να του δημιουργήσουν τραύματα στο πίσω μέρος του κορμιού του, πέρα από τα κινητικά προβλήματα…

Σχετικά άρθρα