Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

15χρονος σκοτώθηκε για να γλιτώσει την 5χρονη αδερφή του από ληστή

15χρονος σκοτώθηκε για να γλιτώσει την 5χρονη αδερφή του από ληστή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ληστεία, Φλόριντα,

Ένα 15χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν αντιστάθηκε σε ληστή, που εισέβαλε στο σπίτι του, προσπαθώντας να προστατεύσει την 5χρονη αδερφή του.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Κάιλερ Έντμαν βρισκόταν μέσα στο σπίτι του μαζί με τη μικρή του αδερφή, στο Πορτ Σάρλοτ της Φλόριντα, όταν την προηγούμενη Πέμπτη ένας άγνωστος μπήκε μέσα σε αυτό, με στόχο τη ληστεία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου, ο Σερίφης της κομητείας Σάρλοτ τόνισε πως… «σημειώθηκε βίαιη διαμάχη ανάμεσα στον εισβολέα και τον 15χρονο, προφανώς στην προσπάθεια του αγοριού να προστατεύσει τη μικρότερη αδερφή του».

Αρχικά, η Αστυνομία έφτασε στην περιοχή έπειτα από αναφορές για την παρουσία ενός τραυματισμένου άντρα, που περιφερόταν στη γειτονιά.

Οι Αρχές αναγνώρισαν τον φερόμενο εισβολέα, κοντά στο σπίτι του Έντμαν, ενώ έφερε μαχαιριές στα χέρια και στα πλευρά του.

Εκείνος, μάλιστα, προσπάθησε να διαφύγει, όταν είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αφού τον συνέλαβαν και τον ανέκριναν, κατευθύνηθηκαν στο σπίτι, όπου και ανακάλυψαν το πτώμα του νεαρού αγοριού.

«Ήταν μόλις 15 χρονών και έχασε τη ζωή του σε μια χωρίς νόημα πράξη ενός αγνώστου» έγραψε η οικογένειά του στη σελίδα της GoFundMe, όπου και απευθύνθηκε, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του παιδιού.

Σχετικά άρθρα