Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαουδάραβας Πρίγκιπας: Ο Ερντογάν πληρώνεται να λέει για τον Κασόγκι

Σαουδάραβας Πρίγκιπας: Ο Ερντογάν πληρώνεται να λέει για τον Κασόγκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σαουδική Αραβία, Τζαμάλ Κασόγκι, Τουρκία,

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πληρώνεται για να αναφέρεται στη φερόμενη ανάμιξη της Σαουδικής Αραβίας στον φόνο του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Αμπντουλραχμάν Μπιν Μουσαΐντ Μπιν Αμπντουλαζίζ.

«Τίποτα καινούργιο, ο Ερντογάν συνεχίζει τις ανοησίες του», έγραψε ο πρίγκιπας κάνοντας παράλληλα retweet παλαιότερη ανάρτησή του από τον Φεβρουάριο στην οποία έγραφε:

«Τις τελευταίες δέκα ημέρες κάθε μήνα, ο Ερντογάν μιλά σχετικά με την υπόθεση Κασόγκι, επαναλαμβάνοντας τις ίδιους παλιούς/νέους ισχυρισμούς για τη Σαουδική Αραβία.

»Γνωρίζει ότι αυτό δεν είχε νόημα στο παρελθόν, αλλά μπορεί να το κάνει όποτε είναι η ώρα της πληρωμής».

Το σχόλιο του πρίγκιπα ήταν η απάντησή του στα όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος στη συνάντησή του με Τούρκους και μουσουλμάνους στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ερευνά για αποδείξεις σχετικά με τον φόνο του Κασόγκι και τον θάνατο του ισλαμιστή προέδρου της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι.

Σχετικά άρθρα