Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

19χρονη δολοφονήθηκε από καταδικασμένο βιαστή όταν έμεινε από λάστιχο

19χρονη δολοφονήθηκε από καταδικασμένο βιαστή όταν έμεινε από λάστιχο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Δολοφονίες,

Τραγικό θάνατο βρήκε μία φοιτήτρια, όταν ένας καταδικασμένος βιαστής προσφέρθηκε να τη βοηθήσει με το σκασμένο λάστιχο του αυτοκινήτου της.

Η σορός της Μαριάνα Μπάτζα βρέθηκε μέσα σε ένα βρώμικο φορτηγό στην Itapolis της Βραζιλίας.

Είχε τα μάτια της δεμένα και το στόμα της ήταν φιμωμένο με ταινία.

Οι κάμερες ασφαλείας έξω από το γυμναστήριο, που ήταν το τελευταίο μέρος που επισκέφθηκε η 19χρονη, κατέγραψαν τον δολοφόνο της, που παρίστανε τον «καλό Σαμαρείτη» και της προσέφερε βοήθεια για να αλλάξει λάστιχο.

Λέγεται ότι ο ο 37χρονος Ροντρίγο Περέιρα Άλβες έσκασε το λάστιχο της άτυχης φοιτήτριας και έπειτα εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός για να τη βοηθήσει.

Αφού μιλήσει μαζί της, φαίνεται να διασχίζει το δρόμο και μία ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο της Μαριάνα φαίνεται να φεύγει από το σημείο.

Οι Αρχές της Βραζιλίας υποστηρίζουν ότι ο Άλβες με τη βία πήρε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και ήταν αυτός που οδηγούσε.

Εκτός από τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, η άτυχη κοπέλα τράβηξε μια φωτογραφία του δολοφόνου της την ώρα που άλλαζε το λάστιχο και την έστειλε στην οικογένειά της και το αγόρι της.

Ο Τζέφερσον Βιάνα, ο σύντροφος της Μαριάνα, δήλωσε στην Αστυνομία ότι δεν ήταν φοβισμένη.

«Απλά μου είπε τι της συνέβη και γελούσαμε», είπε ο Βιάνα.

Σημάδια μέσα στο αυτοκίνητό της, έδειξαν πως προηγήθηκε πάλη, χωρίς ωστόσο να βρεθούν ίχνη αίματος και τρίχες από το θύμα.

Ο δολοφόνος της Μαριάνα συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και ομολόγησε το έγκλημα.

Όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν είχε περάσει 12 χρόνια στη φυλακή για απαγωγή, βιασμό, απόπειρα δολοφονίας, ληστεία και εκβιασμό. Αφέθηκε ελεύθερος ένα μήνα πριν.

Σχετικά άρθρα