Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Ντροπιάζουν τις ΗΠΑ οι Δημοκρατικοί – Υπάρχει τρόπος να σταματήσει η παραπομπή μου

Τραμπ: Ντροπιάζουν τις ΗΠΑ οι Δημοκρατικοί – Υπάρχει τρόπος να σταματήσει η παραπομπή μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Τζο Μπάιντεν,

Σε δεινή θέση εξακολουθεί να βρίσκεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά τις αποκαλύψεις για πιέσεις προς τον Ουκρανό πρόεδρο προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα εις βάρος του γιου του Τζο Μπάιντεν, με τον ίδιο να απορρίπτει τις κατηγορίες και να κάνει λόγο για απάτη από την πλευρά των Δημοκρατικών.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε σήμερα στους Δημοκρατικούς για την απόφασή τους να τον παραπέμψουν και δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει ένας τρόπος για να τους σταματήσει, ίσως μέσω των δικαστηρίων.

«Αυτό που οι Δημοκρατικοί κάνουν σε αυτή τη χώρα είναι ντροπή και δεν θα έπρεπε να επιτραπεί. Θα πρέπει να υπάρξει ένας τρόπος για να σταματήσει αυτό, ίσως νομικά μέσω των δικαστηρίων», είπε ο Τραμπ επιστρέφοντας από το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη όπου μετείχε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ιδιαίτερα επιθετική ήταν και η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου στο Twitter, με τον Τραμπ να βάλλει κατά του Δημοκρατικού πρόεδρου της Επιτροπής για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Άνταμ Σιφ.

«Ο Άνταμ Σιφ επί τρία χρόνια προσπαθεί ανεπιτυχώς να βλάψει εμένα και το κόμμα μου. Μόλις είπε ότι ο ανώνυμος πληροφοριοδότης, παρόλο που διαθέτει πληροφορίες από δεύτερο χέρι, είναι αξιόπιστος.

Πώς μπορεί να υφίσταται κάτι τέτοιο με μηδενική πληροφόρηση και δεδομένης της μεροληψίας που επικρατεί; Πρόκειται για απάτη των Δημοκρατικών!» σχολίασε στο Twitter ο Τραμπ.

Σχετικά άρθρα