Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δασκάλα στο Κεντάκι «έπαιρνε» τον μαθητή της «στοματικά» μέσα στην τάξη

Δασκάλα στο Κεντάκι «έπαιρνε» τον μαθητή της «στοματικά» μέσα στην τάξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις ΗΠΑ η κατάσταση με τις δασκάλες που «πηγαίνουν» με τους μαθητές τους, έχει ξεφύγει τελείως, καθώς τέτοια περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολύ συχνά.

Το τελευταίο είναι αυτό της Χάλεϊ Ριντ (Haley Reed), η οποία σύμφωνα με τις Αρχές του Κεντάκι έχει παραδεχθεί ότι «το έκανε» με έναν 17χρονο μαθητή της, κατά την διάρκεια της χρονιάς 2017-18, στο τέλος της οποίας μάλιστα συνελήφθη και χρειάστηκε να πληρώσει 25.000 δολάρια για να μείνει ελεύθερη μέχρι την δίκη.

Η 37χρονη μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είχε συνευρεθεί με τον συγκεκριμένο νεαρό 8 φορές μέσα στο λύκειο, είτε με ολοκληρωμένη επαφή, είτε «στοματικά».

Μάλιστα η κατάσταση για την ασυγκράτητη δασκάλα είναι τόσο σοβαρή που της έχει απαγορευτεί να έρχεται σε επαφές με ανήλικους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει ούτε σε δύο σχολικές εκδηλώσεις των παιδιών της, που ζήτησαν άδεια.

Η δική της Ριντ έχει οριστεί για τον Νοέμβριο, ωστόσο, η υπεράσπισή της τονίζει ότι ο μαθητής είχε συμπληρώσει το όριο ηλικίας (17 ετών) για να έχει συναινετικές ερωτικές σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες.

Σύμφωνα με το σύνταγμα του Κεντάκι, η υπεράσπισή της τονίζει, ότι τα δικαιώματα της δασκάλας παραβιάστηκαν όταν συνελήφθη τον Ιούνιο του 2018.

Η Ριντ αντιμετωπίζει κατηγορίες «βιασμού» και «σοδομισμού». Να σημειωθεί ότι είναι παντρεμένη με παιδιά.

Με τον μαθητή συνευρίσκονταν μετά το κουδούνι, όταν άδειαζε το σχολείο, μέσα στο σχολείο. Όλες τις φορές «έγινε» εντός του σχολικού κτιρίου.

Η Ριντ ήταν η δασκάλα της χορωδίας.

Σχετικά άρθρα