Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έσπειρε τον θάνατο με ποντικοφάρμακο που πέρασε από το κλιματιστικό

Έσπειρε τον θάνατο με ποντικοφάρμακο που πέρασε από το κλιματιστικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντουμπάι,

Μία εξαιρετικά τοξική ουσία που απαγορεύεται για οικιστική χρήση και επιτρέπεται μόνο σε εργοστάσια και μεγάλα πλοία προκάλεσε τον θάνατο ενός Φιλιππινέζου και τον τραυματισμό άλλων πέντε ατόμων στο Ντουμπάι.

Η δηλητηριώδης ουσία διέρρευσε από το κλιματιστικό στο διαμέρισμά τους από ένα γειτονικό διαμέρισμα, αφού ο γείτονάς τους χρησιμοποίησε την ουσία ως ποντικοφάρμακο για να απομακρύνει ενοχλητικά ποντίκια.

Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, όταν ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος έριξε σε όλο το χώρο της κατοχής του, φωσφορικό αργίλιο, μία εξαιρετικά τοξική ουσία.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και άλλα τρία άτομα, που του πούλησαν την τοξική ουσία, αν και γνώριζαν την επικινδυνότητά της ουσίας στην ανθρώπινη ζωή.

Αφού μάλιστα έριξε την ουσία στο διαμέρισμά του, απομακρύνθηκε από το σπίτι του, κλείδωσε και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές στο εξωτερικό, δίχως να ρίξει μία ματιά πίσω του.

Η δηλητηριώδης ουσία διέρρευσε από το κλιματιστικό σε άλλα διαμερίσματα του κτιρίου με θανατηφόρα αποτελέσματα, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

Σχετικά άρθρα