Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο 61 ετών θρύλος του μποξ Φρανκ Μαλόνεϊ έγινε Κέλι

Ο 61 ετών θρύλος του μποξ Φρανκ Μαλόνεϊ έγινε Κέλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Daily Mirror, Βρετανία, Εγχείρηση Αλλαγής Φύλου, Μποξ, Τρανσέξουαλ, Φρανκ Μαλόνεϊ,

Μετά από τρεις απόλυτα επιτυχημένες δεκαετίες στα σχοινιά και το ταπί του μποξ στο πλευρό του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, Λένοξ Λούις και με δύο γάμους και τρία παιδιά, ο Βρετανός Φρανκ Μαλόνεϊ αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα… γυναικείο σώμα.

Όπως αποκαλύπτει στη Mirror, ο Μαλόνεϊ γνώριζε από την παιδική του ηλικία πως βρίσκεται μέσα στο «λάθος σώμα» και πάντα είχε γυναικείο μυαλό!

maloney_1

Πριν από δύο χρόνια, αμέσως μετά τη συνταξιοδότησή του, αποφάσισε να προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου για να ολοκληρώσει το όνειρο που είχε από μικρός.

«Ήταν πολύ δύσκολο να εξηγήσω στη γυναίκα μου και της είπα ότι πρέπει να το κάνω γιατί είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου» εξομολογείται ο Μαλόνεϊ, πλέον Κέλι, αφού βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο πριν την ολική αλλαγή φύλου, έχοντας ολοκληρώσει την απαιτούμενη ορμονοθεραπεία και με γυναικεία ρούχα πλέον.

Ο Μαλόνεϊ ισχυρίζεται ότι, αν δεν εργαζόταν στο χώρο του μποξ, αλλά σε κάποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα, όπως για παράδειγμα στο θέατρο, θα ήταν πιο εύκολο να κάνει την επέμβαση αλλαγής φύλου, πριν την συνταξιοδότησή του, αλλά όπως λέει, θα δεχόταν σκληρή κριτική αν έμπαινε στο ρινγκ με γυναικεία αμφίεση!

maloney

Αναφορικά με το κομμάτι του σεξ, ο Μαλόνεϊ διευκρινίζει ότι μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια αλλαγής φύλου δεν του έχει έρθει όρεξη για ερωτικές επαφές.

Σχετικά άρθρα