Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο γιος του Γκρίλο κατηγορείται ότι βίασε 19χρονη στη βίλα του

Ο γιος του Γκρίλο κατηγορείται ότι βίασε 19χρονη στη βίλα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ιταλία, Μπέπε Γκρίλο, Ομαδικός Βιασμός,

Ο 19χρονος Τσίρο Γκρίλο, γιος του Μπέπε Γκρίλο, του ιδρυτή του Κινήματος 5 Αστέρων (M5S), είναι ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση μιας συνομήλικής του, μαζί με τρεις άλλους νεαρούς άνδρες, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της την Παρασκευή η εφημερίδα La Stampa.

Η 19χρονη, που είναι μοντέλο και «κατάγεται από τη Σκανδιναβία», σύμφωνα με την εφημερίδα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στα μέσα Ιουλίου βιάστηκε από τους τέσσερις νεαρούς στη βίλα του Μπέπε Γκρίλο στη Σαρδηνία.

Οι ύποπτοι από την πλευρά τους παραδέχονται ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, αλλά ότι έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Οι ιταλικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση αφού η 19χρονη υπέβαλε μήνυση σε δικαστήριο του Μιλάνου, περίπου 10 ημέρες μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Ο Μπέπε Γκρίλο ίδρυσε το 2009 το M5S, το οποίο στις βουλευτικές εκλογές του Μαρτίου του 2018 αναδείχθηκε πρώτο κόμμα, με ποσοστό άνω του 32%.

Από τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκυβερνά την Ιταλία, αρχικά με τη Λέγκα και, από αυτήν την εβδομάδα, με το Δημοκρατικό Κόμμα.

Σχετικά άρθρα