Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

20χρονος βρέθηκε πνιγμένος σε πισίνα μετά την οντισιόν σε ταινία πορνό

20χρονος βρέθηκε πνιγμένος σε πισίνα μετά την οντισιόν σε ταινία πορνό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισπανία, Πνιγμός, Πορνοστάρ,

Ένας 20χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πισίνα σε έπαυλη στην πόλη Mairena del Aljarafe, στα προάστια της Σεβίλλης στην Ισπανία, όπου είχε πάει για να περάσει από οντισιόν για ρόλο σε ταινία πορνό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 20χρονος μετά την οντισιόν ρώτησε τον σκηνοθέτη της ταινίας, αν μπορούσε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα, περιμένοντας έναν φίλο του να πάει να τον πάρει.

Ξαφνικά, οι τεχνικοί του συνεργείου που συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας, αντίκρισαν τον νεαρό στον πάτο της πισίνας, βούτηξαν σε αυτήν και τον έβγαλαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο, αλλ΄απαρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο 20χρονος δεν επανήλθε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος ο οποίος δεν κατονομάζεται, εργαζόταν ως σερβιτόρος σε μπαρ στο κέντρο της Σεβίλλης.

Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, δεν εντοπίστηκαν στη σορό του ενδείξεις βίας, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή μετά την είσοδό του στην πισίνα.

Ωστόσο, η ισπανική Αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστώσει εάν το θύμα είχε καταναλώσει φαρμακευτικά σκευάσματα ή αλκοόλ πριν λάβει μέρος στην οντισιόν για την ταινία πορνό.

Σχετικά άρθρα