Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος τώρα μισθοφόροι της Τουρκίας (λίστα)

Μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος τώρα μισθοφόροι της Τουρκίας (λίστα)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αχράρ Αλ Σαρκίγια, Εφρίν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Συρία, Ταξιαρχία Σουλτάν Μουράντ (Τουρκμένοι), Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,

Πρώην μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), περισσότεροι από 40 στον αριθμό, υπηρετούν ως μισθοφόροι του τουρκικού στρατού στον τουρκοκρατούμενο κουρδικό θύλακα της ΕφρίνΑφρίν) στη βορειοδυτική Συρία.

Η αναγνώριση και ταυτοποίησή τους κατέστη εφικτή εξαιτίας μιας νέας βάσης δεδομένων που δημοσιεύτηκε από το Κέντρο Πληροφοριών της Ροζάβα.

Μεταξύ αυτών των τζιχαντιστών συμπεριλαμβάνονται υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, όπως:

Οπλαρχηγοί, διοικητές ταξιαρχιών, αξιωματούχοι στρατολόγησης, συντονιστές που συνεργάζονται απευθείας με τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Η βάση δεδομένων διαθέτει στοιχεία για τον ρόλο τους υπό το Ισλαμικό Κράτος και τους νέους ρόλους τους ως μισθοφόροι του τουρκικού στρατού.

Επίσης, είναι διαθέσιμα τα βιογραφικά τους στοιχεία και σε ορισμένες περιπτώσεις και φωτογραφίες τους.

Ενδεικτικά ονόματα

Το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF έδωσε στη δημοσιότητα ενδεικτικά ορισμένα από τα ονόματα των μελών του Ισλαμικού Κράτους που τώρα υπηρετούν τον Ερντογάν:

Ισμαήλ Φιράς Αλ Άνμπαρ (Isma’il Firas al-‘Abbar), οπλαρχηγός της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ.

Μπασίλ Ναγιέφ Αλ Σεχάμπ (Basil Nayef al-Shehab), που πολέμησε ως μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην πολιορκία της Κόμπανι.

Άμπου Αλ Μπαράα Αλ Ανσαρί (Abu al-Baraa al-Ansari), οπλαρχηγός της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Ντέιρ Αλ Ζουρ.

Ο δεύτερος υπηρετεί τώρα ως οπλαρχηγός στην τουρκμενική παραστρατιωτική δύναμη Ταξιαρχία Σουλτάνος Μουράντ και ο τρίτος στην Αχράρ Αλ Σαρκίγια.

Και οι δύο οργανώσεις μισθοδοτούνται από την Τουρκία (δηλαδή το Κατάρ) και τελούν υπό τουρκική διοίκηση.

Δείτε όλα τα ονόματα των μελών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που δημοσίευσε το Κέντρο Πληροφοριών της Ροζάβα πατώντας εδώ

Η λίστα με τα ονόματα:

Σχετικά άρθρα