Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πρώτος δημοσιογράφος που βρέθηκε κοντά στους τζιχαντιστές του τρόμου (βίντεο)

Ο πρώτος δημοσιογράφος που βρέθηκε κοντά στους τζιχαντιστές του τρόμου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ασσυρία, Βίντεο, Γιαζίντι, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Μέση Ανατολή, Συρία, Τζιχαντιστές,

Ο δημοσιογράφος Μέντιαν Ντέιρι είναι ο πρώτος δημοσιογράφος που κατέγραψε την εσωτερική λειτουργία και δομή του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε που αποκαλούνται σήμερα μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Ο Ντέιρι πέρασε τρεις εβδομάδες μαζί με τους τζιχαντιστές καταγράφοντας τα πάντα και καταφέρνοντας να αποκτήσει “πρόσβαση ευρείας μορφής στην φανατική ομάδα τόσο στο Ιράκ όσο και στη Συρία”.

Το Vice News μετέδωσε τα δύο από τα πέντε μέρη του ντοκιμαντέρ που τράβηξε ο δημοσιογράφος, αναφέροντας ότι κατευθύνεται προς τη Συρία, όπου οι τζιχαντιστές επιτίθενται σε μία από τις βάσεις του συριακού στρατού.

Οι υπεύθυνοι του Vice όταν αποφάσισαν να κάνουν ρεπορτάζ για το Ισλαμικό Κράτος προσέγγισαν τον Μέντιαν Ντέιρι που είχε κάνει αποστολές στην πολιορκία του Χαλεπίου αλλά και άλλες μάχες του Ισλαμικού Κράτους μέσα στην Συρία και αυτός δέχθηκε.

Μέχρι τώρα στην σελίδα του Vice στο You Tube τα δύο πρώτα μέρη του ντοκιμαντέρ τα οποία μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασαν και τα δύο μαζί το 1.000.000 θεάσεις.

vice repoter

Σχετικά άρθρα