Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέντε χρόνια κάθειρξη σε δασκάλα που έκανε στοματικό έρωτα σε μαθήτρια

Πέντε χρόνια κάθειρξη σε δασκάλα που έκανε στοματικό έρωτα σε μαθήτρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νιου Τζέρσι, Σεξουαλική Αποπλάνηση,

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ ένα περιστατικό με δασκάλα που δήλωσε ερωτευμένη με 15χρονη μαθήτρια.

Η δασκάλα, μάλιστα, συνελήφθη γιατί είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με το παιδί.

Το περιστατικό συνέβη πριν από τρία χρόνια, ωστόσο, το δικαστήριο έγινε τώρα.

Η 36χρονη Λόρεν Κόιλ Μίτσελ παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένη με τη μαθήτρια και πως είχε μία σχέση αγάπης και εξάρτησης από τη 15χρονη.

Το ακροατήριο «πάγωσε» με τα λόγια της δασκάλας, ενώ ανάμεσα τους ήταν και ο σύζυγος της.

Η 36χρονη δασκάλα, ωστόσο, δεν άφησε τον έρωτα της για ένα ενήλικο κορίτσι ανεκπλήρωτο, αφού την προσέγγισε ενώ κατέληξε στο να της κάνει στοματικό έρωτα.

Συνάδελφοί της την είχαν καταγγείλει στην Αστυνομία όταν διαπίστωσαν «ανάρμοστη» συμπεριφορά προς την συγκεκριμένη μαθήτρια.

Τότε κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας και ενώ της είχε απαγορευθεί κάθε επικοινωνία με την 15χρονη, η δασκάλα είχε επιχειρήσει και να της τηλεφωνήσει και της είχε στείλει μηνύματα, αποκαλώντας την με χαϊδευτικό όνομα που μόνο εκείνη χρησιμοποιούσε.

Το δικαστήριο της επέβαλλε ποινή φυλάκισης 5 χρόνων ενώ έκρινε ότι η δασκάλα θα καταχωρηθεί στα μητρώα των σεξουαλικών εγκλημάτων εφόρου ζωής, ενώ δεν θα μπορεί πλέον να διδάσκει ή να βρει δουλειά στο δημόσιο.

Σχετικά άρθρα