Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο πατέρας που ξέχασε τα δίδυμά του στο αμάξι και πέθαναν

Τι είπε ο πατέρας που ξέχασε τα δίδυμά του στο αμάξι και πέθαναν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νέα Υόρκη,

Τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη όταν ένας πατέρας ξέχασε τα δίδυμά του στο αμάξι για 8 ώρες και πέθαναν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, ο 39χρονος Χουάν Ροντρίγκεζ είπε στις αστυνομικές Αρχές ότι «πίστευε πως είχε αφήσει τα παιδιά του στον παιδικό σταθμό», πριν παρουσιαστεί στην εργασία του ως κοινωνικός λειτουργός σε νοσοκομείο στο Μπρονξ.

Όταν σχόλασε περίπου οκτώ ώρες αργότερα και επέστρεψε στο αμάξι του, βρέθηκε αντιμέτωπος με τις φρικιαστικές συνέπειες του λάθους του.

Τα δύο μωράκια του, ηλικίας μόλις 11 μηνών, ήταν νεκρά, αφού η θερμοκρασία μέσα στο αμάξι είχε αγγίξει τους 43 βαθμούς Κελσίου.

«Νόμιζα ότι είχα αφήσει τα μωρά στον παιδικό σταθμό πριν πάω στη δουλειά. Έπαθα κενό μνήμης.

»Τα μωρά μου είναι νεκρά. Σκότωσα τα μωρά μου», φέρεται να είπε ο τραγικός πατέρας σε αστυνομικούς, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ο 39χρονος, που περιγράφεται από το περιβάλλον του ως «υπόδειγμα πατέρα», συνελήφθη μετά το περιστατικό και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους $100.000.

Ο δικηγόρος του, Τζόι Τζάκσον, δήλωσε στο CNN ότι ο πελάτης του είναι σε εξαιρετικά ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ένας δικαστής συνέστησε να παρακολουθείται από ψυχίατρο, ώστε να μην αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Η επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για την 1η Αυγούστου.

Η σύζυγος του 39χρονου, σε δήλωσή της στο CNN, είπε ότι στηρίζει τον σύζυγό της, παρά τα όσα συνέβησαν:

«Παρόλο που βιώνω μεγαλύτερο πόνο απ’ αυτόν που πίστευα ότι υπάρχει, εξακολουθώ να αγαπάω τον άνδρα μου.

»Είναι ένας καλός άνθρωπος και σπουδαίος πατέρας και ξέρω ότι δεν θα έκανε ποτέ τίποτα για να βλάψει ηθελημένα τα παιδιά μας.

»Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον χαμό τους και ξέρω ότι ούτε κι αυτός θα συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό του για αυτό το λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει τρία ακόμη παιδάκια, γεγονός που σίγουρα θα επηρεάσει την τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα