Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντυμένοι αστυνομικοί άρπαξαν 750 κιλά χρυσό από το αεροδρόμιο του Σάο Πάολο (βίντεο)

Ντυμένοι αστυνομικοί άρπαξαν 750 κιλά χρυσό από το αεροδρόμιο του Σάο Πάολο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Βίντεο, Βραζιλία, Ληστεία, Σάο Πάολο,

Ληστεία μαμούθ έγινε στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο στη Βραζιλία.

Μασκοφόροι ντυμένοι αστυνομικοί έκλεψαν 750 κιλά χρυσό, αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στη ληστεία πήραν μέρος οκτώ άτομα που πήγαν στο αεροδρόμιο Γκουαρούλιος με μαύρο φορτηγάκι η εμφάνιση του οποίου ήταν παρόμοια με εκείνη οχημάτων της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν τέσσερις άνδρες, ντυμένοι σαν αστυνομικοί, με τα πρόσωπα καλυμμένα, τουλάχιστον ένας από τους οποίους κράταγε τουφέκι. Ανάγκασαν υπαλλήλους του αεροδρομίου να γεμίσουν την καρότσα του αυτοκινήτου με το πολύτιμο φορτίο.

Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, οι ληστές έφυγαν με περίπου 750 κιλά χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα και πήραν δύο εργαζόμενους ομήρους. Διαφεύγουν τη σύλληψη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι ληστές είχαν πάρει όμηρο την Τετάρτη στέλεχος του αεροδρομίου και την οικογένειά του, αποσπώντας του βασικές πληροφορίες για να εκτελέσουν το σχέδιό τους.

Μια εκπρόσωπος του αεροδρομίου διαβεβαίωσε ότι δεν τραυματίστηκε κανείς στην ένοπλη ληστεία. Δεν έκανε κανένα σχόλιο για τους ομήρους.

Το αεροδρόμιο Γκουαρούλιος διαχειρίζεται η GRU Airport, μια κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Invepar, η Airports Company South Africa και η Infraero, η βραζιλιάνικη δημόσια επιχείρηση διαχείρισης αερολιμένων.

Δείτε βίντεο:

Σχετικά άρθρα