Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χ. Κλίντον: “Εγώ έσπρωξα τον Μπιλ στην απιστία!”

Χ. Κλίντον: “Εγώ έσπρωξα τον Μπιλ στην απιστία!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μόνικα Λεβίνσκι, Μπιλ Κλίντον, Νταϊάν Μπλερ, Τζένιφερ Φλάουερς, Χίλαρι Κλίντον,

Απατημένη αλλά μετανιωμένη, με τύψεις ότι εκείνη ώθησε τον σύζυγό της στην απιστία, εμφανίζεται η Χίλαρι Κλίντον στις σημειώσεις της βοηθού της, την εποχή που ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Νταϊάν Μπλερ, στενή φίλη της Χ. Κλίντον, είχε αναλάβει ρόλο συμβούλου του προεδρικού ζεύγους και κρατούσε σχολαστικές σημειώσεις γύρω από την ιδιωτική ζωή τους. Το 2000 η Μπλερ πέθανε και ο σύζυγός της παρέδωσε το φάκελλο με το “προσωπικό” υλικό στη Βιβλιοθήκη Ειδικών Συλλογών του Πανεπιστημίου του Αρκάνσο, αλλά το περιεχόμενό τους ήρθε τώρα στη δημοσιότητα.

Όπως αποκαλύφθηκε, λοιπόν, μέσα από την ανάγνωση και δημοσιοποίηση των σημειώσεων, η Χίλαρι θεωρούσε πως έφερε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις ερωτικές περιπέτειες του Μπιλ Κλίντον.

Σε τηλεφώνημά της προς την Μπλερ, η Κλίντον υπερασπίστηκε το σύζυγό της, λέγοντας ότι έκανε λάθος που «έπαιζε» με την «ναρκισσίστρια» και «τρελάρα» Μόνικα Λεβίνσκι, αλλά πιστεύει ότι οδηγήθηκε εκεί εν μέρει από τους πολιτικούς αντιπάλους του, τη μοναξιά της προεδρίας και από τα δικά της λάθη ως συζύγου.

«Πιστεύει ότι δεν στάθηκε αρκετά έξυπνη, αρκετά ευαίσθητη και αρκετά διαθέσιμη και τώρα εκείνος καλείται να πληρώσει τόσο βαρύ τίμημα», έγραφε στις σημειώσεις της η Μπλερ.

Μάλιστα, η Κλίντον της εκμυστηρεύτηκε στο ίδιο τηλεφώνημα ότι έλαβε επιστολή από ψυχολόγο, ο οποίος απέδιδε την απιστία του τότε Προέδρου στα παιδικά του χρόνια. Ο Κλίντον είχε μεγαλώσει με τη μητέρα και τη γιαγιά του, με τις δύο γυναίκες να βρίσκονται σε διαρκή κόντρα και στο τέλος η γιαγιά ζήτησε την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού”.

Το αρχείο της Μπλερ αποκαλύπτει ότι η Χ. Κλίντον γνώριζε για τις ατασθαλίες του συζύγου της πριν από την εκλογή του και είχε πάρει ενεργά μέρος στη συγκάλυψη των σκανδάλων της προεκλογικής εκστρατείας.

Μάλιστα, η Μπλερ κρατούσε σημειώσεις για το πώς πρέπει να απαξιωθούν γυναίκες όπως η Τζένιφερ Φλάουερς, που ισχυρίζονταν ότι έχουν δεσμό με τον τότε υποψήφιο.

«Να φανεί ότι η Φλάουερς είναι ψεύτρα, απατεώνισσα, ακόμη και εγκληματίας για να σταματήσει να διαδίδει ιστορίες και να φανεί η αδράνεια του Τύπου», έγραφε.

Σχετικά άρθρα