Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξι αστυνομικοί βίασαν 35χρονη Ινδή και σκότωσαν σύγγενη της

Έξι αστυνομικοί βίασαν 35χρονη Ινδή και σκότωσαν σύγγενη της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Δολοφονίες, Ινδία ή Μπάρατ, Ομαδικός Βιασμός,

Καταγγελία σοκ στην Ινδία για ομαδικό βιασμό γυναίκας από αστυνομικούς και δολοφονία συγγενή της.

Όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παράνομης κράτησης της 35χρονης στην επαρχία Τσούρου στο Ρατζαστάν, και ότι είδε επίσης να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια της τον γαμπρό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η καταγγελία που υπέβαλε εκ μέρους του θύματος ο σύζυγός της αναφέρει ότι γυναίκα συνελήφθη στις 30 Ιουνίου μαζί με τον γαμπρό της και κρατήθηκε παράνομα για έξι μέρες, διάστημα κατά το οποίο και τα δύο άτομα υπέστησαν απάνθρωπα βασανιστήρια.

Η 35χρονη γυναίκα, που ανήκει στην κατώτατη «κάστα» των νταλίτ, ισχυρίζεται ότι βιάστηκε ομαδικά από αστυνομικούς του τμήματος Σαρνταρσαχάρ, όπου κρατείτο μαζί με τον 22χρονο σύζυγο του άνδρα της.

Και οι δύο τους υποβλήθηκαν σε ξυλοδαρμούς και άλλα βασανιστήρια, όπως αφαίρεση των νυχιών τους, με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να υποκύψει τελικά στα τραύματά του την έκτη μέρα της κράτησής του.

Αν και η επίσημη αναφορά της αστυνομίας αναφέρει ότι ο 22χρονος άνδρας συνελήφθη στις 6 Ιουλίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το ίδιο βράδυ και απεβίωσε, η οικογένειά του αφηγείται μια τελείως διαφορετική ιστορία.

Η 35χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την Daily Mail, παραμένει στο νοσοκομείο προσπαθώντας να συνέλθει από τον πολυήμερο εφιάλτη που έζησε στα χέρια των βασανιστών της.

Κοινωνικοί ακτιβιστές, όπως ο Σουνίλ Κράντι, στέκονται στο πλευρό της οικογένειας και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

«Απαιτούμε να επιβληθούν σκληρές ποινές εις βάρον των κατηγορουμένων.

»Αυτό είναι το απάνθρωπο πρόσωπο της Αστυνομίας και θα διοργανώσουμε διαδηλώσεις σε όλη την πολιτεία μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Σχετικά άρθρα