Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναστασιάδης και Ακιντζί συμφώνησαν να συναντηθούν τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου

Αναστασιάδης και Ακιντζί συμφώνησαν να συναντηθούν τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μουσταφά Ακιντζί, Νίκος Αναστασιάδης,

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του ηγέτη των Τουρκοκυπρίων προχθές, με αφορμή τη σύνδεση της κινητής τηλεφωνίας, «κλείδωσε» και συνάντηση, χωρίς ωστόσο να έχει προγραμματιστεί είτε ο χρόνος είτε η σύνθεση, όπως μεταδίδει ο κυπριακός Φιλελεύθερος.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί θα τα πουν τετ- α- τετ περί τα τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου με την ημερομηνία να παραμένει ακόμα ανοικτή.

Την ίδια χρονική περίοδο αναμένεται στην Κύπρο και η ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι δεν αποκλείεται να προκύψει κοινή συνάντηση και των τριών, σε μία προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για άρση του παρατεταμένου αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των συναντήσεων θα καθοριστούν τις επόμενες μέρες και θα εξαρτηθεί φυσικά και από την κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του στη Λεμεσό μετά τον τραυματισμό του στο πόδι και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Σχετικά άρθρα