Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρχίζουν να “ανησυχούν” και οι… Τούρκοι με το Ισλαμικό Κράτος

Αρχίζουν να “ανησυχούν” και οι… Τούρκοι με το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Σε μια προσπάθεια να εκτονώσουν τις πιέσεις και τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για την αδιαφορία της κυβέρνησης Ερντογάν σε σχέση με το Ισλαμικό Κράτος πραγματοποιήθηκε σήμερα “έκτακτη” σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών μαζί με την ΜΙΤ για την κατάσταση στο Ιράκ.

Η κυβέρνηση της Άγκυρας μάλλον γέλαγε κάτω από τα μουστάκια της όταν οι Σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους (πρώην ISIS) καταλάμβανε τα εδάφη του Κουρδιστάν στο Ιράκ μαζί με τις πετρελαιοπηγές τους και τα φράγματα με τα πολύτιμα αποθέματα νερού που αξίζουν εξίσου χρυσάφι σε μια άνυδρη χώρα.

Μόλις χθες ο Ερντογάν στην συνέντευξη που έδωσε ενόψει των προεδρικών εκλογών διατυμπάνιζε διθυραμβικά ότι είναι Σουνίτης όπως και οι τζιχαντιστές της ISIS.

Η αντιπολίτευση όμως που είναι Αλεβίτες προσπαθούσαν να τον στριμώξουν για αυτό και έριξαν ξύλο οι βουλευτές του Ερντογάν μέσα στην Βουλή όταν σε ερώτηση της αντιπολίτευσης άρχισαν να ακούγονται πράγματα που αφορούσαν την αδιάφορη στάση του κυβερνώντος ΑΚΡ σε σχέση με το Ισλαμικό κράτος.

Τώρα λοιπόν με μια κίνηση επικοινωνιακή προσπαθούν να πείσουν ότι ανησυχούν.

Σχετικά άρθρα