Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διάβασε από ποιες χώρες απαγορεύεται οι Σαουδάραβες να πάρουν γυναίκα!

Διάβασε από ποιες χώρες απαγορεύεται οι Σαουδάραβες να πάρουν γυναίκα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάμος, Μπαγκλαντές, Μπούρμα, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Τσαντ,

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tribune του Πακιστάν, η Σαουδική Αραβία ψήφισε έναν νέο νόμο με τον οποίο απαγορεύεται στους Σαουδάραβες να παντρεύονται γυναίκες από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Τσαντ, τη Μπούρμα.

Ο νόμος επίσης εισάγει αυστηρούς κανόνες για τους άνδρες που επιθυμούν να παντρευτούν γυναίκες από το Μαρόκο, όπως επισημαίνει το Morocco World News.

Όπως γράφει ημερήσια εφημερίδα της Μέκκας, “Οι Σαουδάραβες δεν θα μπορούν να παντρευτούν πολίτες από τέσσερα έθνη” και ονομάζει το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, τη Μπούρμα και το Τσαντ.

Ο διοικητής της αστυνομίας της Μέκκας, Ταγματάρχης Ασάφ Κιουρέσι, είπε στην εφημερίδα ότι τα αιτήματα για γάμους εκτός Σαουδικής Αραβίας θα γίνονται μέσω επισήμων διαδικασιών και θα υπόκεινται σε ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες. Για παράδειγμα, ένας από τους όρους θα είναι να μην υπάρχει διαφορά ηλικίας στο ζευγάρι μεγαλύτερη από 25 χρόνια.

Εάν κάποιος Σαουδάραβας θα θέλει να παντρευτεί με υπήκοο χώρας εκτός των αραβικών χωρών που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου, θα πρέπει να υποβάλλει επίσημο αίτημα στις Αρχές και να περιμένει για την απάντηση. Η αίτηση, ωστόσο, σημειώνει το Tribune του Πακιστάν, μπορεί να πάρει πολύ καιρό για να προωθηθεί…

Σχετικά άρθρα