Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Την Τουρκία και τον Σατανά να έχουν μαζί τους εμείς θα μπούμε στην Τρίπολη»

«Την Τουρκία και τον Σατανά να έχουν μαζί τους εμείς θα μπούμε στην Τρίπολη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Λιβύη, Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA), Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τρίπολη,

«Οι δυνάμεις του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) θα εισέλθουν στην πρωτεύουσα Τρίπολη, ανεξάρτητα εάν τους αρέσει ή όχι», δήλωσε ο ταξίαρχος Άμπντελ Σαλάμ Αλ Χασί την Κυριακή.

«Την Τουρκία να έχετε μαζί σας, ή ακόμα και τον ίδιο τον Σατανά, οι δυνάμεις μας θα εισέλθουν στην Τρίπολη και θα σας χτυπάμε μέχρι να μπούμε», τόνισε ο Λίβυος στρατιωτικός διοικητής απευθυνόμενος στην πολιορκημένη ισλαμική κυβέρνηση της Τρίπολης, που υποστηρίζεται από την Τουρκία και το Κατάρ.

«Ακόμα επιχειρούμε επαγγελματικά σύμφωνα με τη στρατιωτική μας ηθική και σύμφωνα με τις συστάσεις και διαταγές του γενικού διοικητή του LNA», είπε αναφερόμενος στον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Τόνισε ότι οι δυνάμεις του LNA δεν έχουν πλήξει αμάχους.

«Μέχρι στιγμής, κανένας στόχος αμάχων δεν έχει χτυπηθεί. Τους προκαλώ να επιβεβαιώσουν ότι οι δυνάμεις του LNA έχουν χτυπήσει στόχους αμάχων».

«Τα τουρκικά αεροπλάνα και το ανεύθυνο πυροβολικό τους είναι που κατέστρεψαν κατοικίες στην Κασρ μπιν Γασίρ, στη Σαμπάια και στην Τρίπολη», πρόσθεσε.

Πρόσθεσε ότι ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) θα συνεχίσει να μάχεται μέχρι την απελευθέρωση της Λιβύης και δεν υποχωρεί ούτε βήμα από τις θέσεις του.

Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) υπάγεται στην κοσμική κυβέρνηση που εδρεύει στη Βεγγάζη της Κυρηναϊκής και υποστηρίζεται από την Αίγυπτο και τα Εμιράτα.

Η ισλαμική κυβέρνηση στην Τρίπολη της Λιβύης υποστηρίζεται από την Τουρκία και το Κατάρ.

Σχετικά άρθρα