Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερωτεύτηκε ο γαμπρός του Ερντογάν; Φήμες για σχέση με μοντέλο (φωτο)

Ερωτεύτηκε ο γαμπρός του Ερντογάν; Φήμες για σχέση με μοντέλο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπεράτ Αλμπαϊράκ, Τουρκία,

Οι τουρκικές αρχές παρεμπόδισαν την Παρασκευή πρόσβαση σε ιστοσελίδα που ανέφερε μη επαληθευμένες φήμες για τη σχέση του υπουργού Οικονομικών της Τουρκίας και ενός μοντέλου, αναφέρει η ιστοσελίδα Ahval.

Η απαγόρευση πρόσβασης εφαρμόστηκε σε ορισμένα τμήματα του δημοφιλούς ιστότοπου Ekşi Sözlü, αφού οι χρήστες δημοσίευσαν φήμες για μια υπόθεση μεταξύ του μοντέλου Özge Ulusoy και του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος -ως γνωστό- είναι ο γαμπρός του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά από αίτημα του Τούρκου υπουργού Οικονομικών, ένα δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, εμπόδισε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα που είχε τίτλο «Αξιώσεις μιας σχέσης μεταξύ του Μπεράτ Αλμπαϊράκ και της Özge Ulusoy».

Ο Αλμπαϊράκ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στην τουρκική πολιτική σκηνή μετά τον διορισμό του στο υπουργείο Οικονομικών πέρυσι.

Εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις και κάνει συνεντεύξεις Τύπου όπου… αποκαλύπτει νέα οικονομικά προγράμματα.

Ωστόσο, η παρουσία του στο εξωτερικό σε κρίσιμες συναντήσεις δεν εντυπωσίασαν τους ξένους επενδυτές, οι οποίοι εκνευρίστηκαν μαζί του με αποτέλεσμα να μειωθεί ξαφνικά ο ρόλος του και οι εμφανίσεις του τους τελευταίους μήνες.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον έχει παντρέψει με την κόρη του από το 2004.

Ο Μπεράτ είναι σήμερα 41 ετών και είναι παντρεμένος με την κόρη του Ερντογάν από την ηλικία των 26 ετών.

Η Οζτζέ (Özge) είναι 36 χρονών, έχει ύψος 1,80, στέφθηκε το 2003 Μις Τουρκία και στη συνέχεια Μις Υφήλιος και από το 2017 είναι μόνη.

Σχετικά άρθρα