Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έβαψε αβοκάντο σαν χειροβομβίδα και λήστεψε δύο τράπεζες στο Ισραήλ

Έβαψε αβοκάντο σαν χειροβομβίδα και λήστεψε δύο τράπεζες στο Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αβοκάντο, Ισραήλ, Τράπεζες,

Ένας 47χρονος άνδρας από το νότιο Ισραήλ λήστεψε δύο τράπεζες χρησιμοποιώντας ένα… αβοκάντο.

Ο άνδρας εισήλθε σε υποκατάστημα της Ταχυδρομικής Τράπεζας στο εμπορικό κέντρο Big Beersheba και έδωσε στο ταμείο ένα σημείωμα στο οποίο απαίτησε να του παραδώσει όλα τα μετρητά που είχε στον πάγκο της.

Όταν η ταμίας στο πάγκο δίστασε, ο ληστής είπε: «Βάλε τα χρήματα στην τσάντα γρήγορα ή θα πετάξω αυτή τη χειροβομβίδα».

Ο ληστής κρατούσε ένα στρογγυλό, μαύρο αντικείμενο στο δεξί του χέρι το οποίο ισχυριζόταν ότι ήταν χειροβομβίδα. Ανακαλύφθηκε αργότερα ότι το αντικείμενο που ο άνθρωπος παρουσίαζε σαν χειροβομβίδα ήταν στην πραγματικότητα ένα αβοκάντο που είχε ζωγραφίσει μαύρο.

Ο άνδρας έκλεψε τελικά την τράπεζα όπως ανέφεραν οι Times of Israel.

Μετά από πέντε ημέρες, ο ληστής πήγε σε άλλο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στην εμπορική περιοχή Oren Center. Επανέλαβε το κόλπο του και απειλούσε να ανατινάξει την τράπεζα με το αβοκάντο που παρουσίασε σαν χειροβομβίδα.

Κάμερες ασφαλείας στις τράπεζες βοήθησαν την αστυνομία να εντοπίσει τελικά τον ληστή. Φορούσε καπέλα και γυαλιά ηλίου που κάλυπταν το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια των ληστειών. Στη μια περίπτωση, είχε επίσης καλυμμένο το ένα μάτι με έμπλαστρο.

Ωστόσο, η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει. Τα αρχεία αποκάλυψαν ότι ο άνθρωπος είχε ποινικό μητρώο και είχε καταδικαστεί στο παρελθόν τριετή φυλάκιση για ληστεία.

Σχετικά άρθρα