Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρέθηκε ακόμα ένα θύμα του σίριαλ κίλερ της Κύπρου στην Κόκκινη Λίμνη

Βρέθηκε ακόμα ένα θύμα του σίριαλ κίλερ της Κύπρου στην Κόκκινη Λίμνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Κύπρος, Νίκος Μεταξάς,

Συνεχίζονται οι μακάβριες ανακαλύψεις στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο, καθώς οι ερευνητές προχώρησαν στον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας και σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ σε αυτήν πιθανώς να βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ, θύμα του 35χρονου σίριαλ κίλερ με το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Συγκεκριμένα, στην τρίτη βαλίτσα η οποία ανασύρθηκε μετά από πολλές εβδομάδες αναζήτησης, στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσέρο, εντοπίστηκε σορός δεμένη και σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Παράλληλα, μέσα στη βαλίτσα βρέθηκαν και πλάκες πεζοδρομίου.

Σε δηλώσείς του από την Κόκκινη Λίμνη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, έκανε λόγο για μία πολύ σημαντική εξέλιξη στη διερεύνηση της όλης υπόθεσης.

Όπως ανέφερε θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις για εξακρίβωση της ταυτότητας του θύματος, ενώ πρόσθεσε ότι πλέον η προσοχή των αρχών θα στραφεί στη λίμνη Μεμί, εκεί όπου οι ερευνητές αναζητούν τη σορό της 6χρονης Σιέρα, κόρης της Μαρικάρ Βαλντέζ.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη εντός των ημερών, ο 35χρονος θα μεταφερθεί εκ νέου στο δικαστήριο, όπου η Αστυνομία θα ζητήσει την ανανέωση διατάγματος κράτησής του.

Τέλος, σημείωσε ότι έγινε πολύ προσεκτική δουλειά στις έρευνες και παρέπεμψε στη μαρτυρία που κατατέθηκε στο δικαστήριο για τον πολύ μεγάλο όγκο στο ανακριτικό έργο.

Συνεχίζονται, δήλωσε, οι εξετάσεις, ώστε να στοιχειοθετηθούν οι υποθέσεις και να οδηγηθούν στο δικαστήριο. Τόνισε, δε, τον αριθμό των 600 και πλέον καταθέσεων.

Σχετικά άρθρα