Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γερουλάνος στη θέση του Βενιζέλου στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ

Ο Γερουλάνος στη θέση του Βενιζέλου στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2019, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, Ψηφοδέλτιο Επικρατείας,

Ώρες προτού λάβει χώρα το «διαζύγιο» Βενιζέλου με το Κίνημα Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Παύλο Γερουλάνο.

Στη συνάντηση του ανακοίνωσε ότι δεν θα τον τοποθετήσει στην Α’ Αθηνών, όπως επιθυμούσε ο ίδιος, με τον κ. Γερουλάνο να αποδέχεται την απόφασή της και να της ζητά, κατόπιν αυτού, να τον τοποθετήσει τιμητικά στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ του απάντησε πως «αυτή τη θέση την προορίζω για άλλον» και προφανώς εννοούσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Έτσι, αντιπρότεινε στον Παύλο Γερουλάνο την προτελευταία θέση στο Επικρατείας, εκείνος τη δέχθηκε και έτσι ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους.

Αργότερα όταν ακολούθησε η αποχώρηση Βενιζέλου ο κ. Γερουλάνος, είπε στην κυρία Γεννηματά «μπορώ τώρα να πάρω την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας;».

«Ναι», του είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και έτσι έκλεισε η τιμητική τελευταία θέση στο Επικρατείας.

Μάλιστα, ο Παύλος Γερουλάνος διαβεβαίωσε την κυρία Γεννηματά ότι δεν έχει πρόβλημα να μην μπει στη Βουλή και ότι θέλει να δώσει τη μάχη για τις επερχόμενες εκλογές από όποιο πόστο κι αν χρειαστεί.

Σχετικά άρθρα