Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες αποκαλύψεις για τον σίριαλ κίλερ της Κύπρου – «Κρύβει» και άλλα πτώματα;

Νέες αποκαλύψεις για τον σίριαλ κίλερ της Κύπρου – «Κρύβει» και άλλα πτώματα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Κύπρος, Νίκος Μεταξάς,

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον σίριαλ κίλερ της Κύπρου, Νίκο Μεταξά, για τον οποίο παρατάθηκε η κράτηση για ακόμα 8 μέρες.

Ενώπιον Δικαστηρίου ο υπεύθυνος υπαστυνόμος της υπόθεσης Ιωάννης Γιωρκάτζης ανέφερε ότι οι Αρχές αναμένουν αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων, αλλά και από τα διατάγματα άρσης της ιδιωτικής επικοινωνίας.

Όπως επισημάνθηκε, μάλιστα, τα διατάγματα αυτά ανοίγουν νέους κύκλους λήψης καταθέσεων.

Ανάμεσα στα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον ανώτερο υπαστυνόμο, αναφέρθηκε ότι οι Αρχές αναμένεται να ερευνήσουν τέσσερις νέες περιοχές στην Επαρχία Λευκωσίας, οι οποίες θα δώσουν στους ανακριτές νέα τεκμήρια.

Επιπρόσθετα, θα γίνουν έρευνες για νέο email το οποίο εντοπίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος διατηρούσε ένα συγκεκριμένο email το οποίο είχε καταχωρήσει και στο facebook αλλά και στην εφαρμογή γνωριμιών Badoo, απ’ όπου συνομιλούσε με τα θύματά του.

Συνολικά ο ύποπτος με τη λήξη του τρέχοντος διατάγματος θα κλείσει 48 μέρες στα αστυνομικά κρατητήρια.

Την Τετάρτη, ενώπιον Δικαστηρίου εμφανίστηκε με συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και έφερε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Εμφανίστηκε επίσης με την ίδια ηρεμία που εμφανίζεται σε κάθε διάταγμα, μετά το πρώτο όπου εκπροσωπήθηκε από συνήγορο υπεράσπισης.

Ερωτηθείς από τη Δικαστή αν αντιλαμβάνεται τη διαδικασία και αν φέρει ένσταση στα όσα ειπώθηκαν από τον ανακριτή, είπε λακωνικά «όχι».

Ο ίλαρχος δεν έχει εμφανίσει ουδεμία διαφοροποίηση στη συμπεριφορά του ενώπιον Δικαστηρίου, καθώς επίσης δεν άλλαξε ούτε και το λεκτικό με το οποίο απαντά στις ερωτήσεις των Δικαστών.

Την Τετάρτη εγκρίθηκε το έκτο κατά σειρά διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον του 35χρονου.

Σχετικά άρθρα