Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εργαζόμενος απολύθηκε γιατί αυνανιζόταν στην τουαλέτα του γραφείου του

Εργαζόμενος απολύθηκε γιατί αυνανιζόταν στην τουαλέτα του γραφείου του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυνανισμός, Καναδάς,

Το δικαίωμα μιας καναδικής εταιρείας να απολύσει έναν εργαζόμενο, ο οποίος αυνανιζόταν φωναχτά μέσα στην τουαλέτα του γραφείου αναγνώρισε η εργατική διαιτησία.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο άνδρας επιχείρησε να σώσει τη δουλειά του υποστηρίζοντας πως η συμπεριφορά του οφειλόταν στον εθισμό του στο σεξ, που είναι αναπηρία.

Ο άνδρας δούλευε σε αεροδιαστημική εταιρεία που λειτουργεί στο αεροδρόμιο Halifax, στη Nova Scotia, και απολύθηκε έπειτα από παράπονα συναδέλφων του, οι οποίοι των άκουγαν να αυτοϊκανοποιείται στο μπάνιο, κάτι που τους προκαλούσε, όπως κατήγγειλαν, «ντροπή και ενόχληση».

Το συνδικάτο στο οποίο ανήκε ο άνδρας υποστήριξε το επιχείρημά του για εθισμό στο σεξ και αναπηρία αλλά και πως δεν τον προειδοποίησε κανείς για τα παράπονα των συναδέλφων του.

Η διαιτησία χαρακτήρισε σπάνια την περίπτωση, σημειώνοντας πως ούτε η εταιρεία ούτε ο εκπρόσωπος του σωματείου μπόρεσαν να βρουν αντίστοιχους κανονισμούς που να ρυθμίζουν το θέμα του αυνανισμού σε χώρο εργασίας.

Ο άνδρας πάντως αρνήθηκε πως έκανε «μουγκρητά και βογγητά» και διαβεβαίωσε τους υπεύθυνους πως όταν έβλεπε πορνό στο κινητό του είχε τον ήχο κατεβασμένο.

Σχετικά άρθρα