Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη πιλότος μέσα σε αεροπλάνο για τριπλή δολοφονία

Συνελήφθη πιλότος μέσα σε αεροπλάνο για τριπλή δολοφονία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο περιστατικό βρέθηκαν οι επιβάτες, αλλά και το προσωπικό στο αεροδρόμιο Louisville στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού ξαφνικά ισχυρή αστυνομική δύναμη εισέβαλε εντός των εγκαταστάσεων προκειμένου να συλλάβει έναν πιλότο.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος, Κρίστιαν Ρίτσαρντ Μάρτιν, κατηγορείται για τον φόνο τριών ανθρώπων, το Νοέμβριο του 2015.

Η όλη επιχείρηση των ανθρώπων της Αστυνομίας θύμισε ταινία δράσης, αφού ο πιλότος ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί με προορισμό τη Βόρεια Καρολίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, το κατηγορητήριο για τον Αμερικανό πιλότο δεν περιορίζεται μονάχα στους φόνους, αφού περιλαμβάνει επίσης έναν αριθμό εμπρησμών και τρεις προσπάθειες παραποίησης στοιχείων.

Oπως ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας, ο πιλότος βαρύνεται με τον φόνο των Κάλβιν και Πάμελα Φίλιπς, καθώς και του γείτονά τους Έντουαρντ Ντενσερό.

Ο Κάλβιν Φίλιπς βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι του στο Κεντάκι, ενώ τα άλλα δύο πτώματα βρέθηκαν καμμένα μέσα στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Κεντάκι ανέλαβε την έρευνα έπειτα από συνάντηση με τον γιο του ζευγαριού, πριν δύο χρόνια, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία πως η υπόθεση δεν θα διαλευκανθεί ποτέ.

Την εποχή που έγιναν οι φόνοι, ο Μάρτιν ζούσε απέναντι από τα θύματα.

Σε συνέντευξή του το 2016, είχε ισχυριστεί πως ο Κάλβιν είχε σχέση με τη γυναίκα του αλλά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στους φόνους.

Λίγο μετά τις δολοφονίες, πάντως, μετακόμισε στη Βόρεια Καρολίνα.

Πληροφοριακά, ο πιλότος ανήκε στο δυναμικό της εταιρείας PSA Airlines για περισσότερο από έναν χρόνο, δίχως να έχει δώσει την παραμικρή υποψία.

Σχετικά άρθρα