Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Yeni Safak: Με τους ρωσικούς S-400 Αιγαίο και Μεσόγειος θα γίνουν τουρκικές λίμνες

Yeni Safak: Με τους ρωσικούς S-400 Αιγαίο και Μεσόγειος θα γίνουν τουρκικές λίμνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Κύπρος, Μεσόγειος Θάλασσα, Ρωσία, Τουρκία,

Οι S-400 θα τοποθετηθούν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, για να ελέγχουν την Ελλάδα και τα ενεργειακά σχέδια της Κύπρου, υποστηρίζει η ερντογανική φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Yeni Safak», με πρωτοσέλιδο τίτλο «Να ο λόγος του πανικού για τους S-400».

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι ΗΠΑ και άλλες χώρες της Δύσης βρίσκονται σε πανικό, γιατί, «από τη στιγμή που οι δύο συστοιχίες των S-400, που η Τουρκία ετοιμάζεται να παραλάβει τον Ιούλιο, τοποθετηθούν η μία στη Σμύρνη και η άλλη στην Αντιόχεια, το Αιγαίο και η Μεσόγειος θα καταστούν “τουρκική λίμνη”».

Η «Yeni Safak» υποστηρίζει ότι η τοποθέτηση των S-400 στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν ως στόχο:

– Στη Μεσόγειο, να ελέγξουν τον εναέριο χώρο και να φέρουν τα πάνω κάτω στα σχέδια του ενεργειακού πολέμου που διεξάγεται στην περιοχή.

-Στο Αιγαίο, να ρίξουν στο κενό τα σχέδια κατοχής της Αθήνας, ακόμη και στα νησιά που έπρεπε να είναι αποστρατικοποιημένα αλλά η Αθήνα έχει τοποθετήσει στρατιωτικά φυλάκια.

Κι επίσης, από τη στιγμή που όλα τα αεροσκάφη που θα απογειώνονται από την Ελλάδα θα εντοπίζονται αμέσως από τα ραντάρ των S-400, η Ελλάδα θα σταματήσει τις απειλές κατά της Τουρκίας στο Αιγαίο.

-Και τέλος στη Συρία, να εμποδίσουν τη δημιουργία «διαδρόμου τρομοκρατίας» από τους Κούρδους της Συρίας (YPG).

Όλα αυτά θα τα «καταφέρει» η Τουρκία, τονίζει το TRIBUNE, με τους S-400 της Ρωσίας. Για να ξεχωρίζουμε επιτέλους τους εχθρούς από τους φίλους.

Σχετικά άρθρα