Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεσάλωσε ο Σκοπιανός Πρόεδρος με τις πλάτες της Μέρκελ και ζητά “αναγνώριση”!

Ξεσάλωσε ο Σκοπιανός Πρόεδρος με τις πλάτες της Μέρκελ και ζητά “αναγνώριση”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, Μακεδονία, Σκόπια,

Σε μια πρωτοφανή και υστερική συνέντευξη ο Πρόεδρος του βουλγαρόφωνου σλαβοαλβανικού κρατιδίου των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβάνοφ, κατηγόρησε την Ελλάδα επειδή δεν αναγνωρίζει την ταυτότητα της ιμιτασιόν “Μακεδονίας”, λες και η ταυτότητα του Μακεδόνα, μιας πανάρχαιας ελληνικής δωρικής φυλής, είναι για να δίνεται σε βουλγαρικής καταγωγής απατεώνες, που θέλουν να παριστάνουν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα των Σκοπίων, ο Γκιόργκι Ιβάνοφ κληθείς να εκτιμήσει τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς, στα Σκόπια και την Αθήνα, ανέφερε ότι «είναι προφανές πως η άλλη πλευρά (δηλαδή η Ελλάδα), αντί του σεβασμού του διεθνούς δικαίου, ενεργεί από θέση ισχύος, αποκλίνει από το πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας και δεν συμβάλλει στην εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης».

Δηλαδή, δεν φτάνει που μας καταληστεύουν την ιστορία και τον πολιτισμό μας, θέλουν αυτά τα θρασύτατα ανθρωπάρια να αναγνωρίσουμε τα κλοπιμαία ως ιδιοκτησία τους.

Ο αμετροεπής “πρόεδρος” της ψευδομακεδονίας, αντί να κοιτάξει τα εσωτερικά του προβλήματα, που ο μισός πληθυσμός των Σκοπίων είναι Αλβανοί και είναι ζήτημα χρόνου πότε να του διαλύσουν το κρατίδιο και μαζί και τη μαϊμού “εθνική ταυτότητα” που δημιουργήθηκε από Βούλγαρους εθνικιστές στα τέλη του 19ου αιώνα, αποσκοπώντας στην ενσωμάτωση της Μακεδονίας στη Βουλγαρία κι αργότερα ενισχύθηκε από τον Τίτο, ώστε να υπάρχει προβληματική κατάσταση στα βόρεια σύνορά μας, αλλά και να μην διεκδικεί η Βουλγαρία τις βουλγαρόφωνες περιοχές της σερβικής Βαρδαρίας (όπως είναι η πραγματική ονομασία της περιοχής), έρχεται και λέει γεμάτος θράσος ότι αρνούμαστε τη γλώσσα του (ποια γλώσσα του; Τα Βουλγαρικά;) και την ταυτότητά τους (ποια ταυτότητα; Του Βούλγαρου;) και ότι εμείς αρνούμαστε το δικαίωμά τους να υπάρχουν! Τέτοιο θράσος ο ψευδομακεδόνας Βούλγαρος.

«Είναι αδιανόητο για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο στον πλανήτη, σήμερα, στον 21ο αιώνα, να αρνούνται κάποιοι να πιστέψουν πως η Δημοκρατία της Μακεδονίας είναι πραγματικότητα στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Σήμερα, είναι αδιανόητο να αρνείται κάποιος τη γλώσσα και την ταυτότητα του άλλου. Είναι αδιανόητο να εξακολουθεί να αρνείται κάποιος το δικαίωμά μας να υπάρχουμε και να είμαστε αυτό που είμαστε, αυτό που πάντα ήμασταν» πρόσθεσε.

Για να δείτε το θράσος του κλέφτη που φωνάζει για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Βεβαίως αυτό το ανθρωπάκι ξεσπάθωσε, διότι η Άνγκελα Μέρκελ, πήγε κι έταξε στους Σκοπιανούς λύση, κι από εκεί που είχαν λουφάξει τώρα βγαίνουν και γρυλίζουν, τα ποντίκια της Βαλκανικής που παριστάνουν τα λιοντάρια, με γερμανικές πλάτες.

Εξάλλου ο Σκοπιανός Πρόεδρος του αλβανοβουλγαρικού κρατιδίου το ομολόγησε ότι είναι βαλτός από την Άνγκελα Μέρκελ:

«Η άμεση εμπλοκή των ισχυρών ευρωπαϊκών χωρών στην υπέρβαση του προβλήματος, που αφορά την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση της χώρας μας είναι ευπρόσδεκτη ώστε να ξεπεραστεί τελικά αυτό το status quo. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι συνομιλητές από κράτη – μέλη της ΕΕ με επιρροή, δείχνουν κατανόηση για το πρόβλημά μας σχετικά με την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση. Φέτος, αυτό συνέβη με τη Γερμανίδα καγκελάριο και πέρυσι με το Γάλλο Πρόεδρο. Και όχι μόνο μ’ αυτούς. Ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες στον κόσμο έχουν επίγνωση της αδικίας που υφίσταται η Μακεδονία», σημείωσε ο προκλητικός ψευδομακεδόνας.

Την επόμενη φορά που θα βρεθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο μέγας πατριώτης, με την Άνγκελα Μέρκελ, μην ξεχάσει να αναγνωρίσει την “Μακεδονία”! Ξέρετε ποιος Σαμαράς, ο ίδιος που έριξε τον Μητσοτάκη για το θέμα της Μακεδονίας…

Σχετικά άρθρα