Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιαγιά με 14 εγγόνια αντιμέτωπη με 6 μήνες φυλακή επειδή το… “έκανε” δημοσίως!

Γιαγιά με 14 εγγόνια αντιμέτωπη με 6 μήνες φυλακή επειδή το… “έκανε” δημοσίως!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Φλόριντα,

Μια παντρεμένη γιαγιά με 14 εγγόνια αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και έξι μήνες επειδή “το έκανε” σε δημόσιο χώρο με έναν άνδρα, ο οποίος μάλιστα δεν ήταν ο σύζυγός της.

Η Πέγκι Κλεμ, 68 ετών, και ο 49χρονος Ντέιβιντ Μπομπίλια, καταδικάστηκαν την Τετάρτη επειδή συνευρέθηκαν ερωτικά δημοσίως, μετά τη γνωριμία τους σε ένα στέκι στη Φλόριντα που πάνε όσοι αναζητούν εφήμερες γνωριμίες και περιπέτειες της μιας βραδιάς.

Ωστόσο, το έγκλημα της Κλεμ δεν ήταν τόσο τρομερό για να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα εάν δεν είχε ακόμα μια καταδίκη με αναστολή.

Συγκεκριμένα, η αχαλίνωτη 68χρονη ήταν έξω με αναστολή επειδή είχε καταδικαστεί για επικίνδυνη οδήγηση. Ήρθε και η δεύτερη καμπάνα, επειδή δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές της και έτσι βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα…

Η Πέγκυ Κλεμ και ο Μπομπίλια πιάστηκαν με κατεβασμένα τα πενταλόνια μέχρι τους αστραγάλους να… περνάνε καλά στις 10.30 το βράδυ στις 12 Ιουνίου στο κέντρο μιας πλατείας.

Η Κλεμ οδηγήθηκε στο εδώλιο την Τετάρτη και αντικρίζοντας τον σύζυγό της τα τελευταία 50 χρόνια, Φρανκ Κλεμ, του είπε “σε αγαπώ”.

Εκείνος με τη σειρά του δήλωσε ότι θεωρεί σκληρή την ποινή που της επιβλήθηκε.

Σχετικά άρθρα