Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε πανικό ο Ερντογάν από την οικονομική κρίση και την ήττα στις δημοτικές εκλογές – Τι ικετεύει

Σε πανικό ο Ερντογάν από την οικονομική κρίση και την ήττα στις δημοτικές εκλογές – Τι ικετεύει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οικονομική Κρίση, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Η Τουρκία δεν θα παραδοθεί στην οικονομική τρομοκρατία, όπως δεν παραδίδεται στην ένοπλη και διπλωματική τρομοκρατία, δήλωσε την Κυριακή του Πάσχα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθώντας να πείσει ότι υπάρχει μία θετική τάση στην τουρκική οικονομία παρά τις συνεχιζόμενες ξένες επιθέσεις, αναφέρει η «Hurriyet».

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μας υπενθύμισαν ότι δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψουμε τη φιλοδοξία μας να οικοδομήσουμε μια μεγάλη και ισχυρή Τουρκία.

»Είδαμε για άλλη μία φορά ότι είτε θα επιζήσουμε, είτε θα πεθάνουμε.

»Δεν υπάρχει άλλος τρόπος», υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος σε συνάντηση με υπουργούς και αξιωματούχους του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), στην Άγκυρα, για αξιολόγηση του εκλογικού αποτελέσματος των τοπικών εκλογών.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τους Τούρκους επιχειρηματίες και επενδυτές να συμπαρασταθούν στον τουρκικό λαό και να κατευθύνουν ανάλογα τις επενδύσεις τους.

«Αν συνεργαστούμε όλοι μαζί, μπορούμε να εκπληρώσουμε την υπόσχεσή μας να δημιουργήσουμε 2,5 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους», τόνισε.

Σχετικά άρθρα