Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

14χρονες μαθήτριες σχεδίαζαν τη δολοφονία εννέα ατόμων – Πώς αποκαλύφθηκαν

14χρονες μαθήτριες σχεδίαζαν τη δολοφονία εννέα ατόμων – Πώς αποκαλύφθηκαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μαθητές, Φλόριντα,

Η Αστυνομία της Φλόριντα συνέλαβε δύο 14χρονες μαθήτριες, οι οποίες είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία εννέα ατόμων.

Την είδηση επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους τόσο ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, όσο και του σχολείου, Avon Park, στη Φλόριντα.

Τα δύο κορίτσια είχαν σχεδιάσει σε χαρτί κάθε βήμα της δράσης τους, είχαν συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους τους και αναζητούσαν όπλα, προκειμένου να υλοποιήσουν το δολοφονικό τους σχέδιο.

Το μακελειό απετράπη όταν ένας καθηγητής παρατήρησε την «υστερική συμπεριφορά» των δύο κοριτσιών και έψαξε τα πράγματά τους, αποκαλύπτοντας το νοσηρό τους πλάνο.

Όταν ο καθηγητής απείλησε τα δύο κορίτσια ότι θα ειδοποιήσει την Αστυνομία, το ένα απάντησε: «Θα τους πω ότι ήταν μία φάρσα».

Τα δύο κορίτσια είχαν γράψει σε οκτώ κομμάτια χαρτί τα σχέδιά τους και τα είχαν αποθηκεύσει σε έναν φάκελο, που είχαν ονομάσει «όπλα».

Μέσα στον φάκελο υπήρχε περιγραφή για το πως θα προμηθεύονταν όπλα και πως θα σκότωναν εννέα άτομα, αλλά και πως θα εξαφάνιζαν τα πτώματα.

Οι 14χρονες επίδοξες serial killer ανιμετωπίζουν εννέα κατηγορίες συνωμοσίας για δολοφονία και άλλες τρεις κατηγορίες συνωμοσίας για απαγωγή.

Ο εκπρόσωπος της σχολικής αρχής στο Highlands της Φλόριντα, δήλωσε ότι «η απειλή αυτή ήταν πολύ σοβαρή.

»Οτιδήποτε είναι σε χαρτί ή λέμε, πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν».

Σχετικά άρθρα